Στον Παγκύπριο το κύπελλο του «Metropolitan Conference Championship»

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παγκυπρίου (NY Pancyprian Freedoms), το βράδυ της Τρίτης, 16ης Μαΐου 2023 αναμετρήθηκε με την Lansdowne Yonkers και κατάφερε να κερδίσει και να αποσπάσει το κύπελλο του πρωταθλήματος Metropolitan Conference Championship.

Πρόκειται για το δεύτερο κύπελλο το οποίο απέσπασε το 2023 η θρυλική ομάδα του Παγκυπρίου. Το πρώτο κύπελλο ήταν το Dr Manning Cup, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» και το κατέκτησε στις 12 Μαρτίου 2023 μετά την νίκη με την ομογενειακή ομάδα ΔΟΞΑ (Doxa SC).

Η κατάκτηση του κυπέλλου του πρωταθλήματος «Metropolitan Conference Championship» αποτελεί το διαβατήριο για την συμμετοχή του Παγκυπρίου στα playoffs.

Στο κέντρο ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Φίλιπ Κρίστοφερ, ενώ σηκώνει το τρόπαιο. Φωτογραφία: Facebook.

Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής, Φίλιπ Κρίστοφερ, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μαρτίνος Κυπριανού και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, Νίκος Παφίτης, συγχάρηκαν τους προπονητές και τους πρωταθλητές και τους ευχήθηκαν επιτυχίες στις επικείμενες αναμετρήσεις.

Στο στιγμιότυπο από την κατάκτηση του κυπέλλου μεταξύ άλλων διακρίνονται ο Μαρτίνος Κυπριανού, ο Νίκος Παφίτης, ο Φίλιπ Κρίστοφερ και ο Γιώργος Χαλκίτης. Φωτογραφία: Facebook..
Η ομάδα του Παγκυπρίου με τα ηγετικά στελέχη και τους προπονητές. Φωτογραφία: Facebook.
Η ομάδα του Παγκυπρίου. Φωτογραφία: Facebook.
Οι πρωταθλητές ενώ πανηγυρίζουν για το κύπελλο. Φωτογραφία: Facebook.

Πηγή:anamniseis.net