Σοκ στη Χαλκιδική: Δολοφόνησε την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Μία νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Χαλκιδική. Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στην Στρατονίκη, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το άγριο έγκλημα έγινε το πρωί της Δευτέρας (22/5) μπροστά στα μάτια του παιδιού του ζευγαριού, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του halkidikinews.gr.

Σύμφωνα με τους περίοικους, ο άνδρας ηλικίας μεταξύ 30-40 ετών πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του, μέσα στην κατοικία τους. Αμέσως μετά, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου φονικού ήταν το παιδί της οικογένειας, που τραυματίστηκε ελαφρά πιθανόν από θραύσμα, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Το έγκλημα στη Χαλκιδική έγινε γνωστό, όταν θεία του 39χρονου δράστη και αυτόχειρα πήγε στο σπίτι. Μπήκε μέσα και γρήγορα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Η αδικοχαμένη γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης στη Χαλκιδική, όπου και έμεναν.