ΑΕΚ: Η επιστροφή του Πινέδα στη Θέλτα περνάει από τα χέρια και της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ ως προς τον καλοκαιρινό σχεδιασμό και η μόνιμη επιστροφή του στη Θέλτα περνάει από τα χέρια (και) της Μάντσεστερ Σίτι, λόγω του ενδιαφέρον της για τον Γκάμπρι Βέιγκα, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα στο Μεξικό.

Ο δανεισμός του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα στην ΑΕΚ εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Η Ένωση είναι δεδομένο ότι θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο δεν είναι στο χέρι της, αλλά στην ομάδα του Βίγκο στην οποία ανήκει.

Δημοσίευμα της μεξικάνικης elfutbolero αναφέρει ότι η επιστροφή του στη Θέλτα περνάει από τα χέρια (και) της Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος είναι γιατί οι πρωταθλητές Αγγλίας επιθυμούν να αποκτήσουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό των Ισπανών, Γκάμπρι Βέιγκα.

Ο 20χρονος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων και σε περίπτωση που παραχωρηθεί, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Πινέδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Θέλτα απέκτησε τον Πινέδα ως ελεύθερο τον Ιανουάριο του 2022, με τον Μεξικανό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Πηγή:sport24,gr