Τρελό κέφι στο χορό του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών του Deakin

Μελβούρνη.- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Μαΐου, ο τρίτος Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Deakin (DUGS).

Πάνω από 300 μέλη και φίλοι του DUGS συγκεντρώθηκαν στο Vogue Ballroom της Μελβούρνης, όπου η ατμόσφαιρα πλημμύρισε από νιάτα, ζωηρές συζητήσεις, γέλια, χορό και ατέλειωτο κέφι, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Κατά την άφιξή τους στην υποδοχή, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι σαμπάνια, ενώ ακολούθησε γεύμα τριών πιάτων και ποτά.

Οι Έλληνες DJs, Kosta και Thomas Niko, ο Kix-Fm Dj K Artie K και οι μουσικοί Tony Pitsikakis και Nick Sofos, φρόντισαν να διατηρηθεί το κέφι σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

 

«Ο DUGS είναι κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος, είναι μια οικογένεια, μια οικογένεια που νοιάζεται για τη συνέχιση της προώθησης και του εορτασμού του όμορφου ελληνικού πολιτισμού και των παραδόσεών μας», δήλωσε ο πρόεδρός του Κρις Γιάνναρος.

Η επιτυχία της χοροεσπερίδας, η οποία πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη γενναιόδωρη υποστήριξη των χορηγών, δήλωσε ο κ. Γιάνναρος, καθώς και τις προσπάθειες των μελών της εκτελεστικής και της γενικής επιτροπής.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρουσία τους και συγχαρητήρια που διατηρείτε την ελληνικότητά μας ζωντανή!», είπε.

Στιγμιότυπα από τον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Deakin (DUGS). Φωτογραφίες: Κώστας Ντεβές