Ο Οικονομικός Απολογισμός της Παρέλασης στην 5η Λεωφόρο

Η επιτροπή παρελάσεως.

Νέα Υόρκη.- Η Επιτροπή Παρελάσεως υπό την ηγεσία του προέδρου της Φίλιπ Κρίστοφερ και των συμπροέδρων Νομικής Καστανά, Νίκου Μπάρδη, Δήμου Σιώκη και Δημητρίου Α. Γωνιά εισήλθε στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για την απόδοση του οικονομικού απολογισμού και για τις εκτιμήσεις και αξιολογήσεις, γενικότερα, της παρελάσεως της 30ής Απριλίου 2023 στην 5η Λεωφόρο.

Το βράδυ της Πέμπτης, 1 Ιουνίου 2023 η επιτροπή Παρελάσεως συνεδρίασε εκ νέου στο Σταθάκειο Κέντρο και αποφάσισε ομόφωνα όπως συγκαλέσει την τελευταία πανομογενειακή συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης, 8ης Ιουνίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια.

Τα στελέχη και τα μέλη της επιτροπής αναφέρθηκαν στα επί μέρους ζητήματα και προβλήματα, καθώς επίσης και στις προτάσεις που θα τεθούν επί τάπητος στην επικείμενη πανομογενειακή συγκέντρωση προκειμένου να ληφθούν υπόψη στην διοργάνωση της παρέλασης του 2024 για την 203η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Η συνεδρίαση αυτή καθ΄εαυτή, καθώς επίσης και το δείπνο που παρατέθηκε αμέσως μετά στο εστιατόριο «Διόνυσος» στην Αστόρια αποτέλεσαν ένα επί πλέον δείγμα της ομόνοιας που επικράτησε στους κόλπους της Επιτροπής Παρελάσεως από της συγκρότησής της στις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα.

Καταλυτικό ρόλο στην συνοχή και στην σύμπνοια έπαιξε ο πρόεδρος της Επιτροπής και συνάμα πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής και της ΠΣΕΚΑ, κ. Φίλιπ Κρίστοφερ.

Η επιτροπή υιοθέτησε την πρόταση του ταμία της παρελάσεως, κ. Δημητρίου Παλιούρα και κατά της διάρκειας της πανομογενειακής συγκέντρωσης θα απονείμουν τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρελάσεως, κ. Φίλιπ Κρίστοφερ.

Η Επιτροπή Παρελάσεως, , συγκροτήθηκε με καθυστέρηση τριών περίπου μηνών, λόγω  του εμφυλίου σπαραγμού στους κόλπους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Παρά ταύτα κατάφερε στο διάστημα των τριών περίπου μηνών που είχε στην διάθεσή της να διοργανώσει επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις και την ιστορική παρέλαση στην Πέμπτη Λεωφόρο και να επιτύχει και τους οικονομικούς της στόχους.

 

 

anamniseis.net