Ηράκλειο: Χτύπησε με μαχαίρι τη σύντροφό του και αυτομαχαιρώθηκε

Νέο επεισόδιο ενδοικογενειακής βίας την Κυριακή το βράδυ στο Ηράκλειο καθώς σύμφωνα με το cretalive ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ  το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, με τον άνδρα να χτυπάει αρκετές φορές με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι και παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και τους δύο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Επίσης έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.