Άτυπη Ενημέρωση των Ομογενών Δημοσιογράφων από τον Γενικό Πρόξενο Νέας Υόρκης

Ο Γενικός ΠρόξενοςΚωνσταντίνου Κωνσταντίνου με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Φωτογραφία : ETA PRESS

 

Νέα Υόρκη.- Το βράδυ της Τετάρτης,  31ης Μαΐου 2023, ο  Γενικός Πρόξενος στη Νέα Υόρκη,  κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου προσκάλεσε σε συνάντηση ενημέρωσης τους ομογενείς δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ομογενειακών ΜΜΕ στον 6ο όροφο του Γενικού Προξενείου.

 

Η Δρ. Δέσποινα Αφεντούλη, αριστερά, ο γενικός Πρόξενος Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και η σύζυγός του Δέσποινα.

Η συνάντηση αποσκοπούσε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων για τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους  καθώς και για  το πρόγραμμα εκδηλώσεων που ετοιμάζει το Γενικό Προξενείο από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μόνο που το περιεχόμενο της ενημέρωσης ήταν …μη δημοσιεύσιμο (!) μέχρι να ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Γενικό Πρόξενο  οι ημερομηνίες και ταυτόχρονα το είδος των εκδηλώσεων.

Κατά τα λοιπά στην ενημέρωση παραβρέθηκαν αρκετοί ομογενείς δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους ο εκδότης του “Εθνικού Κήρυκα”  της Νέας Υόρκης Ηρακλής Διαματάρης, ο εκδότης της “anamniseis.net”  Δημήτρης Τσάκας, ο Δημήτρης Φίλιος του Κosmos FM, η Δέσποινα Αφεντούλη,  ο Φώτης Παπαγερμανός κ.ά.

Επίσης, παρόντες εκτός από το ζεύγος Κωνσταντίνου και Δέσποινας Κωνσταντίνου, ο Πρόξενος κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου και η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου κ. Μαίρη Βαξεβανίδου με τον σύμβουλο Τύπου κ. Σάκη Φλώρο.