To « Ελληνικό Γλέντι» του Darwin επιστρέφει

Οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενο «Γλέντι». Φώτο: Darwin GleNTi/ Facebook

 

Το «Ελληνικό Γλέντι» που προβάλλει το ελληνικό όνομα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας, όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της Northern Territory θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου

Μελβούρνη.- Το ιστορικό Bicentennial Park θα μετατραπεί σε μια μικρή Ελλάδα, ντυμένη στα γαλανόλευκα, γεμάτη ζωντάνια και ομορφιά για να δώσει υπέροχα δείγματα του πολιτισμού και των παραδόσεών μας.

Όλες οι γενιές θα είναι παρούσες, με τη νεολαία να σέρνει το χορό και να σκορπά αισθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη διατήρηση των πολιτιστικών μας αξιών, ηθών και εθίμων.

Ο λόγος για το «Γλέντι» του Ντάργουιν, τον ετήσιο θεσμό που ξεκίνησε το 1988, διοργανώνεται από τους ομογενείς και έχει πάρει διαστάσεις χρώμα και ποιότητα που το έχουν προβάλει σε όλη την Αυστραλία αλλά και εκτός συνόρων. Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών όχι μόνο από όλες τις πολιτείες της Αυστραλίας, αλλά και από την Κάλυμνο.

Το «Ελληνικό Γλέντι», προβάλλει το ελληνικό όνομα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας, όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της προοδευτικής αυτής πολιτείας.

Φέτος το GleNTi θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου και αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία.