Treat Williams: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του ο 71χρονος ηθοποιός

Ο Treat Williams, ο πρωταγωνιστής του Everwood and Hair, πέθανε έπειτα από τροχαίο με μοτοσικλέτα. Ήταν 71 ετών.

Τον θάνατο του ηθοποιού επιβεβαίωσε στο PEOPLE το απόγευμα της Δευτέρας (12/6) ο επί 15 χρόνια ατζέντης του, Μπάρι ΜακΦέρσον.

Σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα. Έκανε αριστερά ή δεξιά [και] ένα αυτοκίνητο τον έκοψε”, λέει ο McPherson. “Είμαι απλά συντετριμμένος. Ήταν ο πιο ωραίος τύπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος.”

“Ήταν ηθοποιός με όλη τη σημασία της λέξεως. Οι κινηματογραφιστές τον αγαπούσαν. Ήταν η καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970“, συνεχίζει ο ΜακΦέρσον. “Ήταν πραγματικά περήφανος για την απόδοσή του φέτος. Ήταν τόσο χαρούμενος με τις σειρές που έκανε. Είχε μια ισορροπημένη καριέρα” τόνισε.

Ο Τζέικομπ Γκρίμπλ, ο αρχηγός της πυροσβεστικής στο Ντόρσετ, του Βερμόντ, δήλωσε στο PEOPLE ότι το δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα γύρω στις 5 μ.μ. στη διαδρομή 30 από το Long Trail Auto.

Το περιστατικό αφορούσε ένα μόνο αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του Williams. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου γύρισε και δεν είδε τη μοτοσικλέτα. Ο Γκρίμπλ λέει ότι ο ηθοποιός ήταν ο μόνος που τραυματίστηκε και ένα ελικόπτερο LifeNet κλήθηκε να τον μεταφέρει αεροπορικώς σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μάντσεστερ ανταποκρίθηκε και δημιούργησε τη ζώνη προσγείωσης του ελικοπτέρου. Η αστυνομία του Βερμόντ εξέδωσε επίσης ένα δελτίο Τύπου αργότερα τη Δευτέρα, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα του 71χρονου ηθοποιού και τις λεπτομέρειες γύρω από το δυστύχημα. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η έρευνα βρίσκεται στα πρώτα της στάδια και τα μέλη της ομάδας θα επιστρέψουν στο σημείο της σύγκρουσης την Τρίτη 13 Ιουνίου, για να συνεχίσουν την επεξεργασία του σημείου.

Οι σταθμοί της καριέρας του Treat Williams

Η μακρόχρονη καριέρα του ηθοποιού χρονολογείται από το 1975 , όταν έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο θρίλερ Deadly Hero. Από εκεί, άρχισε να αναλαμβάνει περισσότερους κινηματογραφικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένων των The Ritz του 1976 και The Eagle Has Landed.

Το 1979, η καριέρα του Williams έφτασε στο υψηλότερο σημείο όταν πρωταγωνίστησε ως George Berger στην ταινία Hair, η οποία βασίστηκε στο μιούζικαλ του Broadway. Ο ρόλος του χάρισε τελικά την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για νέο αστέρι της χρονιάς – ηθοποιό. Αργότερα κέρδισε άλλη μια Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε κινηματογραφική δραματική ταινία για τον ρόλο του στο Prince of the City του 1981.

Το 2002, άρχισε να υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δρ Andrew “Andy” Brown στο Everwood του WB. Πρωταγωνίστησε στη σειρά και τις τέσσερις σεζόν και μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για το βραβείο SAG για την εξαιρετική ερμηνεία ενός άνδρα ηθοποιού σε μια δραματική σειρά το 2003-04.

Με περισσότερους από 120 τίτλους στο όνομά του, η καριέρα του επεκτάθηκε σε τέσσερις δεκαετίες με εμφανίσεις σε ταινίες όπως το 1941 του Στίβεν Σπίλμπεργκ και το Heart of Dixie και τηλεοπτικές εκπομπές όπως τα Blue Bloods, The Late Shift, Chicago Fire και Chesapeake Shores.

Ο Williams εμφανίστηκε επίσης σε πολλά έργα Hallmark όπως το The Christmas House , Beyond the Blackboard , Safe Harbor και Chasing a Dream , καθώς και τα Christmas on the Square της Dolly Parton του Netflix και The Noel Diary.

Πηγή: enikos.gr