Φρίκη στη Γαλλία: Γυναίκα βιάστηκε από 83 άνδρες με την «άδεια» του συζύγου της – Τη νάρκωνε για να μην αντιστέκεται

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι.

Μία φρικιαστική υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στη Γαλλία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μία γυναίκα βιάστηκε από δεκάδες άντρες με την «άδεια» του συζύγου της, ο οποίος τη νάρκωνε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η «Φρανσουάζ» (το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Αρχές αναφερόμενες στο θύμα) κατέρρευσε όταν είδε το οπτικό υλικό που αποδείκνυε την κακοποίησή της, και το οποίο είχε καταγράψει ο άνδρας της. Ο αριθμός των βιαστών της αγγίζει τους 83, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, οδηγοί φορτηγών, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης.

Οι Αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τις ταυτότητες των υπόπτων, ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 51 άτομα που πιστεύεται ότι επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Μαζάν της Νότιας Γαλλίας το διάστημα 2011-2020 για να βιάσουν τη γυναίκα.

Τα εισαγγελικά έγγραφα ισχυρίζονται ότι ο σύζυγος «Dominique P.» προέτρεψε τους βιαστές της συζύγου του να μην φορούν προφυλακτικό. Ένας γιατρός αποκάλυψε ότι η γυναίκα στα 60 της χρόνια είχε προσβληθεί από τέσσερα αφροδίσια νοσήματα και υπέφερε από γυναικολογικά προβλήματα.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι.

Είχε κατηγορηθεί για βιασμό και δολοφονία

Πέραν της φρικιαστικής κακοποίησης στην οποία υπέβαλε τη γυναίκα του για χρόνια ο «Dominique P.» θεωρείται ύποπτος και για πολλά άλλα εγκλήματα.

Έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας στο Παρίσι το 1991. Επίσης, μια άλλη κτηματομεσίτρια που είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο Παρίσι οχτώ χρόνια μετά έδωσε μια περιγραφή του δράστη στις Αρχές που ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τα χαρακτηριστικά του.

Η 23χρονη κτηματομεσίτρια Σοφι Ναρμ που βρέθηκε νεκρή το 1991

Οι Αρχές έχουν βρει αποδεικτικά στοιχεία ότι ο «Dominique P.» είχε τραβήξει φωτογραφίες της μεγαλύτερης κόρης του ενώ κοιμόταν με τα εσώρουχά της, πιθανόν αφού την είχε ναρκώσει. Υπάρχουν και άλλα μέλη της οικογένειας που καταγγέλλουν ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως κάποια εγγόνια τα οποία ο παππούς τους ενθάρρυνε να «παίζουν τον γιατρό» και να γδύνονται, προσφέροντάς τους ως αντάλλαγμα γλυκά, αλλά και μια νύφη του που πιστεύει ότι ο πεθερός της είχε βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο για να την καταγράψει γυμνή και να ποστάρει τις φωτογραφίες της online.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Τo κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται το 2020 όταν συνελήφθη επειδή χρησιμοποιούσε ένα στιλό με κρυφή κάμερα για να καταγράφει γυμνές γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι του άνδρα, και τα στοιχεία που βρήκαν πυροδότησαν μια νέα, μεγαλύτερη έρευνα για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας του.

Ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων που βρέθηκαν στον υπολογιστή του είναι τεράστιος και αφορά σε 92 συνολικά βιασμούς της συζύγου του από 83 άνδρες. Από αυτούς 51 έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί, με τις ηλικίες του να κυμαίνονται από 23 έως 73.

«Είναι η γυναίκα του και την κάνει ό,τι θέλει»

Ο «Dominique P.» έβρισκε άνδρες που ενδιαφέρονταν να βιάσουν τη γυναίκα του μέσω ενός online forum με την ονομασία «Without Her Knowing», στο οποίο οι χρήστες περιγράφουν τις σεξουαλικές πράξεις στις οποίες έχουν προβεί – ή φαντασιώνονται να προβούν – με γυναίκες χωρίς τη συναίνεσή τους. Ορισμένα από τα άτομα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του δήλωσαν στις Αρχές ότι δεν γνώριζαν ότι «δεν υπήρχε συναίνεση», ενώ ένας από αυτούς δήλωσε ότι δεν θεωρούσε αυτό που συνέβη βιασμό επειδή «είναι η γυναίκα του και την κάνει ό,τι θέλει».

Ένας από τους κατηγορούμενους, πυροσβέστης στο επάγγελμα, φέρεται να πήγε στο σπίτι του ζευγαριού για να βιάσει τη «Φρανσουάζ» με τη στολή του. Στο κινητό του βρέθηκαν 728 φωτογραφίες που έδειχναν παιδιά να κακοποιούνται σεξουαλικά.

Σχεδόν πάντα ο «Dominique P.» κατέγραφε τους βιασμούς και φυλούσε το υλικό σε έναν φάκελο με την ονομασία «ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ». Στα βίντεο ο ίδιος ακουγόταν να αποκαλεί πολλές φορές τη «Φρανσουάζ» «πόρνη», προσθέτοντας πάντως ότι το έλεγε «με αγάπη».

Πηγή:in.gr