Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη – Τι τους είπε

Συνάντηση στην ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη είχε ο Αλέξης Τσίπρας παραμονή των εκλογών. Βόλτα σε Αριστοτέλους, Τσιμισκή και Β. Ηρακλείου. Οι δηλώσεις του.

Συναντήσεις με δημοσιογράφους, σε χαλαρό κλίμα, πραγματοποίησαν το Σάββατο (24/06), οι πολιτικοί αρχηγοί, μία μέρα πριν από τις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο, Κυριακή (25/06).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είχε το μεσημέρι συνάντηση με διαπιστευμένους δημοσιογράφους στον εξώστη της ανακαινισμένης Αγοράς Μοδιάνο.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι επέλεξε να κλείσει την προεκλογική καμπάνια στη Θεσσαλονίκη με αυτή τη συνάντηση, επειδή θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι της περιφέρειας παίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ επεσήμανε ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν αυτές τις δύο προεκλογικές καμπάνιες και ευχήθηκε σε όλους “καλή δύναμη” εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις στην κάλπη.

Ακολούθησε συζήτηση σε χαλαρό κλίμα.