Ίος: Η τραγική στιγμή που οι μαθητές από την Ιρλανδία «αποχαιρέτησαν» στο λιμάνι τους 2 συμμαθητές τους

Ιος.- Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία με τα σχεδόν 70 παιδιά παρατεταμένα κατά μήκος του λιμανιού για να αποχαιρετήσουν τα φέρετρα με τις σορούς των Andrew O’Donnell και Max Wall

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία στην Ιο, όπου δύο νεαρά αγόρια από την Ιρλανδία βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ είχαν πάει εκδρομή με τους συμμαθητές τους για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους, η Daily Mail ασχολείται καθημερινά με το θέμα.

Σήμερα, η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει αποκλειστικά μία σπαρακτική εικόνα: σχεδόν 70 αγόρια έχουν παραταχθεί δεξιά και αριστερά κατά μήκος του λιμανιού την Τρίτη για να αποχαιρετήσουν τα φέρετρα με τις σορούς των 18χρονων φίλων τους, Andrew O’Donnell και  Max Wall.

ιοσ

Οι νεαροί Ιρλανδοί κρατούσαν κίτρινα τριαντάφυλλα-σύμβολα φιλίας- τα οποία άφηναν σιωπηλά πάνω στις δύο νεκροφόρες, όταν πέρασαν από μπροστά τους.

Οι δραματικές εικόνες διαδραματίστηκαν στο λιμάνι της Ιου την Τρίτη, από όπου οι σοροί των δύο άτυχων αγοριών αναχώρησαν για το λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να γίνει νεκροψία και στη συνέχεια να παραδοθούν στους γονείς τους, που ήρθαν στην Ελλάδα από την Ιρλανδία.

Πηγή: skai.gr