Στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας!

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από τους «Πράσινους».

Την μεγάλη απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως παίρνει ο Κώστας Σλούκας! Λίγες μέρες μετά το «αντίο» που είπε στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες να πει «ναι» στην μυθική πρόταση που φέρεται να του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός προσφέροντας του 10 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια!

Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που ο Σλούκας αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά την κίνησή του να θέσει όρους στο αγωνιστικό κομμάτι στον Μπαρτζώκα πως ο Παναθηναϊκός πίεσε για να τον αποκτήσει και να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ.

Και πλέον φτάσαμε στο σημείο που όλα δείχνουν πως ο Σλούκας στα 33 του χρόνια πήρε την απόφαση να αλλάξει «στρατόπεδο» και έτσι να κλείσει διάπλατα και με ηχηρό τρόπο όσα έκανε στην ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία αγωνίστηκε για 10 χρόνια! Προφανώς ο Σλούκας «μαγεύτηκε» από τα απίθανο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός, παρότι στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι, ενώ συνάμα είναι δεδομένο πως οι πράσινοι του προσφέρουν όλο το χρόνο που και τον ρόλο που θέλει για να αγωνίζεται!

Ίσως και το ραντεβού του με τον Αταμάν στο αεροδρόμιο να μην είναι τελικά και τόσο αθώο!

Όπως και να έχει το ασφυκτικό πρέσινγκ του ΠΑΟ στον Σλούκα δείχνει να αποδίδει καρπούς όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με την έντονη φημολογία που υπάρχει και έτσι πάμε σε μια νέα εποχή με νέα δεδομένα για το ελληνικό μπάσκετ.

Πηγή: in.gr