Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα τη νέα χρονιά

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα δυνατά… όπλα του επιτελείου του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Αυστρία και την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Πεπ Μπιέλ. Ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα και τη δημιουργία που ωστόσο την περασμένη σεζόν δεν αγωνιζόταν στη φυσική του θέση. Τα 10 γκολ και τις 4 ασίστ σε 39 αναμετρήσεις στον Ολυμπιακό πάντως δεν τα λες λίγα πράγματα.

Παρόλα αυτά και παρά το αρνητικό του πρόσημο προς το τέλος της σεζόν ο Μπιέλ είχε και γκολ και ασίστ στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που σε πρώτη φάση υπολογίζεται ξανά για τα άκρα.

Όμως από κέφι είναι φουλ και στα ύψη στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Μπιέλ δείχνει και διάθεση και αποφασιστικότητα να προσφέρει και να δώσει πολλά παραπάνω πράγματα. Πολλά παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Εξάλλου από το νυν ισπανικό τεχνικό επιτελείο υπολογίζεται για βασικός. Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται από τον Μαρτίνεθ. Ο Μπιέλ εκτός των άλλων είχε και συμμετοχή με ασίστ σε ένα εκ των 2 τερμάτων του Ελ Αραμπί στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σλοβάτσκο στο Σβατς.

Εάν δει κανείς την ποιότητά του είναι παίκτης που μπορεί να απειλήσει και να δημιουργήσει ακόμα και από τα άκρα. Έχει δε φτιάξει πολύ καλή ποδοσφαιρική ‘χημεία’ με παίκτες όπως ο Αραμπί και ο Φορτούνης.

Πηγή: gazzatta.gr