Στην Αθήνα η Πρόεδρος της Ελ. Κοιν. Παρισίων και Περιχώρων Σέτα Θεοδωρίδου

Στην Αθήνα βρέθηκε η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Παρισίων και Περιχώρων Σετα Θεοδωρίδου για ολιγοήμερες διακοπές. Η κυρία Θεοδωρίδου συναντήθηκε διαδοχικά με τον  νέο ΥΦΥΠΕΞ αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Γιώργο Κώτσηρα, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Δρ. Ιωάννη Χρυσουλάκη.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Παρισίων και Περιχώρων Σέτα Θεοδωρίδου με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Δρ. Ιωάννη Χρυσουλάκη.

 

Η συζήτηση που είχαν η Κυρία Θεοδωρίδου τόσο με τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Κώτσηρα όσο και το Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη για τα θέματα της ομογένειας του Παρισιού, διεξήχθη  σε πολύ θερμό κλίμα.

Στην Γενική Γραμματεία η κυρία Θεοδωρίδου συναντήθηκε και με μία παλιά της φίλη, την διευθύντρια Περιφέρειας Ευρώπης του ΥΠΕΞ,  κα Εύα Παπαδάτου, η οποία σε λίγους μήνες αποχωρεί από την ΓΓΑΕ&ΔΔ και μεταβαίνει σε  ελληνική Πρεσβεία του εξωτερικού …..

Το βράδυ η κυρία Σέτα Θεοδωρίδου συμμετείχε στους εορτασμούς για την Γαλλική 14η Ιουλίου, στην Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα.