ΜΟΔΑ: ZipCulotte

Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Ορισμένα ρούχα όπως τα ζιπκιλότ, μόλις φορεθούν προσθέτουν αυτόματα ένα ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμο. Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι την βραδινή έξοδο ή για έναν γάμο / βάπτιση.

Οι ζιπκιλότ έχουν κάνει για τα καλά την επιστροφή τους τα τελευταία χρόνια και πλέον αποτελούν ένα από τα must κομμάτια κάθε σεζόν. Ειδικά όμως το Καλοκαίρι είναι η εποχή που έχουν την τιμητική τους, αφού αποτελούν ένα πολύ δροσερόρούχο. Συνήθως είναι φαρδιές και μπορεί να φτάνουν από κάτω από το γόνατο έως τον αστράγαλο.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρώματος και των πιο έντονων μοτίβο, οπότε μη διστάσετε να τα υιοθετήσετε κι εσείς.Συνδυάστε μία εμπριμέ ζιπκιλότ με μία μονόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο αν τη φορέσετε στο γραφείο.

Οι μονόχρωμες ζιπκιλότ μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο και αποτελούν μια safeαλλά εξίσου σικάτη επιλογή. Μπορείτε να βρείτε ζιπκιλότ τζιν, με πιέτες, με βολάν, πλισέ ή με φιόγκο που δένει στη μέση.

Οι παντελόνες αυτές τραβούν την προσοχή στους αστραγάλους και τα πόδια. Γι’ αυτό, είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα πολύ φορτωμένα παπούτσια. Ιδανική επιλογή είναι τα ψηλά και λεπτά τακούνια που επιμηκύνουν και λεπταίνουν το πόδι, χωρίς αυτό να αποκλείει βέβαια την χρήση φλατ παπουτσιών.