Αυστραλία: Ελληνοαυστραλός δολοφόνησε την γυναίκα του – Τραυμάτισε σοβαρά και την κόρη του

Ο Βασίλης Βεργούλης κατηγορείται  ότι  πυροβόλησε και σκότωσε την 51χρονη σύζυγό του Αλεξάνδρα, τραυματίζοντας βαριά την 22χρονη κόρη τους, Ντανιέλα, την ώρα που του πήγαιναν φαγητό και φάρμακα

Αδελαϊδα.- Ελληνοαυστραλός πυροβόλησε την γυναίκα και την κόρη του στην Αδελαΐδα το Σάββατο το απόγευμα. Όπως αναφέρουν μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αυστραλίας ο 51χρονος Βασίλης Βεργούλης δολοφόνησε την γυναίκα του Αλεξάνδρα πυροβολώντας την, ενώ η κόρη του ζευγαριού Ντανιέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, έπειτα από τις σφαίρες που δέχθηκε.

Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο, αφού ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι και βρήκε την Αλεξάνδρα νεκρή μπροστά από το σπίτι και την Ντανιέλα τραυματισμένη έξω από το γκαράζ. Οι αρχές μετά την τραγική ανακάλυψη περικύκλωσαν το σπίτι, με τον Βεργούλη να αρνείται να παραδοθεί για περίπου τρεις ώρες.

Τελικά παραδόθηκε στις αρχές περίπου στις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με την Daily Mail. Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Βεργούλης δεν υπέβαλε αίτηση για εγγύηση και θα παραστεί στο δικαστήριο της Αδελαΐδας σήμερα, Δευτέρα.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες τον επισκέφθηκαν για να του δώσουν τρόφιμα και φάρμακα. Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα.

Στον Βεργούλη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και απόπειρα δολοφονίας. Δεν ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο της Αδελαΐδας, σήμερα Δευτέρα.

Ο Βεργούλης είναι φυσιοθεραπευτής άσκησης που έχει εργαστεί σε νοσοκομεία σε όλη την Αδελαΐδα. Η σύζυγός του ήταν εκτελεστική βοηθός για το UniSA Education Futures, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας. Η Daniela, που ακούει στο παρατσούκλι Dana, αποφοίτησε μόλις πριν από τρεις μήνες από το ίδιο πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν η μητέρα της.

«Είμαι τόσο περήφανη που ανακοινώνω ότι αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας με πτυχίο Νομικής (Δεύτερης τάξης Honours) και Bachelor of Psychology», έγραψε η Daniela στο LinkedIn.