Ελληνόπουλα της Αυστραλίας στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Οι νέες και οι νέοι που ξεναγήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο . ευχαρίστησαν θερμά την κα Σακελλαροπούλου για το χρόνο και το ενδιαφέρον της να συνομιλήσει μαζί τους.

H Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας διοργάνωσε ταξίδι για νέους και νέες Kρητικής καταγωγής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους και νέες μας να επισκεφθούν την Ελλάδα και, κυρίως, τον τόπο καταγωγής τους, να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της πατρίδας μας, αλλά και να ζήσουν την κρητική φιλοξενία.

Στην Αθήνα μέλη της Κρητικής Νεολαίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας είχαν την τιμή να συναντήσουν την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία δέχθηκε τα Ελληνόπουλα της Αυστραλίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι νέες και οι νέοι που ξεναγήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο . ευχαρίστησαν θερμά την κα Σακελλαροπούλου για το χρόνο και το ενδιαφέρον της να συνομιλήσει μαζί τους.

 

H Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με τον Αντώνη Τσουρδαλάκη. Φώτο: Supplied

Εξάλλου ο Πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας Αντώνης Τσουρδαλάκης μετέφερε στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τους χαιρετισμούς του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και της χάρισε επίσης ένα ειδικό μετάλλιο της Μάχης της Κρήτης.

Πηγή: neoskosmos.gr