Χανιά: Βρήκαν ανθρώπινο κεφάλι σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το κεφάλι ανήκει σε άνδρα ηλικίας 30 έως 40 ετών και ο θάνατος του προήλθε το τελευταίο 10ήμερο.

Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά, όπου εντοπίστηκε σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην περιοχή του Ακρωτηρίου ένα αντρικό κεφάλι.

Σύμφωνα με το cretalive, το ειδεχθές εύρημα φέρεται να το βρήκαν εργαζόμενοι που, σοκαρισμένοι, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος καθώς όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, εκτός κι αν έχει συμβεί κάποιο άλλο ακραίο σενάριο που οδήγησε σε δεύτερο χρόνο στον αποκεφαλισμό του.

Μεταξύ άλλων, γίνονται έρευνες και σε άλλους κάδους, σε περίπτωση που εντοπιστούν και άλλη μέλη του σώματος του άτυχου άντρα.

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι είναι κεφάλι άνδρα από τα πτωματικά υγρά οτι αυτό συνέβη προ 10ημερου.

Όμως, λόγω καύσωνα, μπορεί να αποκεφαλίστηκε σε λιγότερες μέρες.

Οπως αναφέρει η EΡT,το μακάβριο εύρημα αποκαλύφθηκε όταν οι εργαζόμενοι της μονάδας άνοιξαν μια μαύρη σακούλα και πραγματικά υπέστησαν σοκ βλέποντας το ανθρώπινο κεφάλι. Η σακούλα ήταν πάνω στον ιμάντα πάνω στον οποία εναποτίθενται σύμμικτα τα απορρίμματα , όπως παραλαμβάνονται στο εργοστάσιο από τα απορριμματοφόρα.

Αμεσα σήμανε συναγερμός ,δόθηκε εντολή να σταματήσουν οι εργασίες της μονάδας και αστυνομικοί μετέβησαν στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, για περαιτέρω έρευνες, για διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες επιχειρείται να εντοπιστεί το απορριμματοφόρο στο οποίο ήταν η σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο, προκειμένου στη συνέχεια να διαπιστωθεί ποια διαδρομή ακολούθησε.

Προφανώς ο δράστης ή οι δράστες διασκόρπισαν τα μέλη του άτυχου άνδρα σε διάφορα σημεία και γι’ αυτό το λόγο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο ανεύρεσης τους. Οι αρχές εξετάζουν αν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί ένα σημείο εκκίνησης των ερευνών .

Απ’ότι φαίνεται θα επιχειρηθεί να ανοιχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες σακούλες προκειμένου να βρεθεί και το υπόλοιπο σώμα του άνδρα.

Πρίν από λίγο στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι βρέθηκε ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης ο οποίος μακροσκοπικά διαπίστωσε ότι το κεφάλι ανήκει σε άνδρα ηλικίας 30 έως 40 ετών και ο θάνατος του προήλθε το τελευταίο 10ήμερο.

Πηγή: huffpost.gr