Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ένα καλό σκορ αλλά κι ένα ακόμα ματς μπροστά στον κόσμο μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την απόλυτη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, εμφανίστηκε ο Γιοβάνοβιτς μετά το εμφατικό 3-1 των «πράσινων» στο Κόζιτσε.

Αναλυτικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε:

-Για το ματς:
«Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ήμασταν αρκετά καλοί στον αγωνιστικό χώρο, πειθαρχημένοι, ξέραμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν κινδυνέψαμε αρκετά και ελέγξαμε το παιχνίδι. Πετύχαμε τα γκολ και είχαμε άνεση στο παιχνίδι μας».

-Για το γεγονός ότι οι παίκτες του έβγαζαν κάποιες γρήγορες σκέψεις στο παιχνίδι τους:
«Σίγουρα. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Κάναμε πολλά καλά πράγματα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είναι ένα αποτέλεσμα πολύ καλό για εμάς. Θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις η σοβαρότητα που πρέπει να δείχνουμε σε όλο το ματς. Είδατε στο τέλος ότι μπορούσαμε να τιμωρηθούμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς».

-Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα πλέον έχει εξασφαλίσει θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης:
«Όχι. Το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι προκριματικά του Champions League. Τώρα που τα εκτός έδρας γκολ δεν παίζουν ρόλο, σε αυτό το επίπεδο μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, έχουμε ένα καλό σκορ, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Εκείνο θα είναι διαφορετικό γιατί πρέπει να αποδείξουμε περισσότερα πράγματα».

-Για τον κόσμο που ταξίδεψε στο Κόζιτσε για να βοηθήσει την ομάδα του:
«Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, ξέραμε ότι θα είναι εδώ. Η παρουσία τους βοήθησε τους παίκτες. Ξέρουμε ότι θα είναι μαζί μας, πρέπει να είμαστε κι εμείς αυτοί που πρέπει να είμαστε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ