Η Συγγνώμη του Θοδωρή Βλάχου για το λάθος ταιμ άουτ

«Μεγαλείο, η ιστορία του χρωστά ένα χρυσό» – Το Twitter υποκλίνεται στον Θοδωρή Βλάχο μετά τη δακρυσμένη «συγγνώμη»

Τα δάκρυα του Θοδωρή Βλάχου, μετά την ήττα της Εθνικής πόλο από την Ουγγαρία, είχαν ως αποτέλεσμα σύσσωμος ο κόσμος του twitter -και όχι μόνο- να σταθούν στο πλευρό του

 

Φουκουόκα της Ιαπωνίας.- Συγκλονιστική ήταν η μάχη που έδωσαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας πόλο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας.

Ως γνωστόν, οι Έλληνες διεθνείς ηττήθηκαν από την Ουγγαρία στα πέναλτι με σκορ 14-13 και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Ωστόσο, εκτός από τους Έλληνες διεθνείς οι οποίοι τα έδωσαν όλα μέσα στην πισίνα, αυτός που συγκλόνισε μετά το τέλος του αγώνα ήταν ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος.

Ο 54χρονος τεχνικός, όντας συναισθηματικά φορτισμένος, αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για ένα τάιμ άουτ που ζήτησε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, τη στιγμή που οι διεθνείς έβγαιναν στην αντεπίθεση με προϋποθέσεις για γκολ.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο. Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική. Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχοιώνει αυτό», είπε ο Θοδωρής Βλάχος, με το Twitter (πλέον «X») να τον αποθεώνει.

Πηγή:in.gr