Παναθηναϊκός: Η UEFA ανακοίνωσε τις μέρες και τις ώρες των δύο αγώνων με την Μαρσέιγ

Η UEFA προχώρησε στον ορισμό και των δύο αγώνων του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Την Τετάρτη (9/8) στις 21:00 το πρώτο ματς στη Λεωφόρο.

Η Μαρσέιγ… μαρτύρησε την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό λίγη ώρα μετά την πρόκριση των πράσινων επί της Ντνίπρο.

Την Τετάρτη (2/8) η UEFA προχώρησε στον ορισμό και των δύο αγώνων του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Την Τετάρτη (9/8) στις 21:00 το πρώτο ματς στη Λεωφόρο.

Ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/8) στη Μασσαλία με ώρα έναρξης στις 22:00 το βράδυ.

Παναθηναίκός – Ντνίπρο 2-2

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον πρώτο χρονικά στόχο της σεζόν και επέστρεψε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από επτά χρόνια, συνεχίζοντας έτσι να «ψηλώνει», τα οφέλη όμως που αποκόμισε και περισσότερα είναι και – βάσει εξέλιξης – το πιθανότερο είναι πως θα εξαργυρωθούν (αγωνιστικά) έντοκα.

Την περασμένη εβδομάδα στο Κόζιτσε, ο Παναθηναϊκός ήταν (κατά πολύ) ανώτερος της Ντνίπρο στα 4/5 του παιχνιδιού. 3-1 έγραψε. Δίκαιο. Χτες, στη Λεωφόρο, η Ντνίπρο ήταν αυτή ανώτερη στα 2/3 της αναμέτρησης. 2-2 το τελικό. Δίκαιο και αυτό. Απόδειξη, χωρίς πολλά πολλά, πως η καλύτερη συνολικά ομάδα συνεχίζει στα προκριματικά του Champions League.

Με βαριά διάσηση Ο τερματοφύλακας της Ντνίπρο

Σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, ο Βόλινετς έκανε μεγάλη απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Παλάσιος, αλλά ο παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε στη συνέχεια πάνω του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει κατά λάθος στο κεφάλι.

Ο τερματοφύλακας της Ντνίπρο αναγκάστηκε έτσι να γίνει αλλαγή και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο. Οι εξετάσεις του έδειξαν δε, βαριά διάσειση και έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.