«Λύγισε» η Σάκκαρη στην απονομή του Ουάσινγκτον Open: «Πριν από ένα μήνα δεν θα περίμενα να είμαι εδώ»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της από την Κόκο Γκοφ.

Η Μαρία Σάκκαρη τα πήγε εξαιρετικά στο Ουάσινγκτον Open, αλλά στον τελικό του τουρνουά ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κόκο Γκοφ χάνοντας την ευκαιρία για έναν τίτλο.

Κατά τη διάρκεια της απονομής μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από χαρά δηλώνοντας πως: «Πριν από ένα μήνα δεν θα περίμενα να είμαι εδώ στον τελικό. Ευχαριστώ τον Τομ Χιλ που ήταν εδώ μαζί μου, είσαι ο πυρήνας της ομάδας μου, σας ευχαριστώ όλους στο σπίτι. Θα σας δω την επόμενη σεζόν».

Πριν από έναν μήνα και μετά την ήττα της από την Κόστιουκ 2-1 στο Wimbledon η Μαρία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δακρυσμένη δήλωνε: «Πώς να αισθάνομαι; Με βλέπετε να κλαίω, πώς να αισθάνομαι;»

Ο Αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση και υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Κόκο Γκοφ και ηττήθηκε στον τελικό του Ουάσινγκτον Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 (2-6, 3-6) από την ανώτερη στον σημερινό τελικό αντίπαλό της.

Ήττα σε ακόμη ένα τελικό για την Μαρία Σάκκαρη, αυτήν την φορά απέναντι στην Κόκο Γκοφ στο Open της Ουάσινγκτοτ με 2-0 σετ, φτάνοντας έτσι τους 7 χαμένους τελικούς στην καριέρα της, από τους οποίους οι 6 είναι σερί.

Από την άλλη, η 19χρονη Γκοφ έφτασε σε μία έυκολη -σχετικά- επικράτηση και με την κατάκτηση του τίτλου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο τουρνούα της Ουάσινγκτον.

Πηγή: in.gr