Ντόχα: Όλα έτοιμα για τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας

Αρχίζουν και πάλι τα μαθήματα ελληνικών στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας στη Ντόχα του Κατάρ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΕΓ Ντόχας η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 και η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει στις 28 Αυγούστου 2023.

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη σχολική χρονιά 2023 – 2024 στο email parentsglpassociation@gmail.com .

Το ΤΕΓ Ντόχας είναι αναγνωρισμένη εκπαιδευτική δομή του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας στο Κατάρ. Η διδασκαλία γίνεται από εκπαιδευτικούς αποσπασμένους από την Ελλάδα καθώς και από επικουρικό διδακτικό προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας. Στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Ντόχας προσφέρονται μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα (νηπιαγωγείο, δημοτικό, ελληνομάθεια καθώς και επίπεδα γυμνασίου και λυκείου). Το ΤΕΓ είναι αναγνωρισμένο Εξεταστικό Κέντρο Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας και προσφέρει προγράμματα ακόμα και για ενήλικες. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, διοργανώνονται εορτές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για τα παιδιά με μεγάλη συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες: greeklanguagedoha.weebly.com

Πηγή: ertnews.gr