«Γάμος αλά Ελληνικά» στο καφέ «Ομόνοια»

Το γαμήλιο κέικ της πρώτης ταινίας, που συνδέθηκε με μια από τις πιο γνωστές σκηνές της, ζήτησαν οι συντελεστές της παραγωγής του “Γάμος αλά Ελληνικά” από τον ιδιοκτήτη του καφέ – ζαχαροπλαστείου “Ομόνοια”, Γιάννη Αρβανίτη. Φωτογραφία: Παραχώρηση Γιάννη Αρβανίτη στον Ε.Κ.

Νέα Υόρκη.- Τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά», που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον αμερικανικό κινηματογράφο, με ατάκες που έμειναν παροιμιώδεις, αναμένεται να υποδεχθεί την επόμενη εβδομάδα το γνωστό ελληνικό καφέ – ζαχαροπλαστείο «Ομόνοια» στην Αστόρια.

Οπως ανέφερε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο ιδιοκτήτης της «Ομόνοιας», Γιάννης Αρβανίτης, άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν μαζί του και γνωστοποίησαν πως θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια συνάντηση «επανένωσης» των συντελεστών (reunion) στο κατάστημα της Αστόριας, την προσεχή Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, με όλα τα μεγάλα ονόματα, όπως η Νία Βαρντάλος (Nia Vardalos) να δίνουν το «παρών».

Ασφαλώς, η βασική λεπτομέρεια είναι πως η «Ομόνοια» και ο Γιάννης Αρβανίτης είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με την πρώτη ταινία -που αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία- καθότι είχαν ετοιμάσει όλα τα κέικ που χρησιμοποιήθηκαν, όπως η εμβληματική γαμήλια τούρτα του ζευγαριού της ταινίας, τη φωτογραφία της οποίας έχει σε περίοπτη θέση στην είσοδο του καταστήματος.

«Αυτό που κατά βάση μου ζήτησαν για τη βραδιά ήταν να τους φτιάξω το ίδιο κέικ που είχαμε φτιάξει για την πρώτη ταινία», τόνισε ο κ. Αρβανίτης, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της παραγωγής και ήδη έχει ξεκινήσει προετοιμασίες για την προσεχή Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αρβανίτη, δεν υπάρχει, μέχρι αυτή τη στιγμή, κάποια απαίτηση από πλευράς των παραγωγών προκειμένου η «Ομόνοια» να είναι κλειστή προς το κοινό κατά την παρουσία των ηθοποιών και συντελεστών στον χώρο. Παρόλα αυτά, δεν έχει απαντηθεί το κατά πόσον οι καλλιτέχνες θα είναι διατεθειμένοι να έχουν περαιτέρω επαφή με τους θαμώνες, να υπογράψουν αυτόγραφα ή να φωτογραφηθούν, αφού ουσιαστικά έχουν κάνει κράτηση προκειμένου να βρεθούν όλοι μαζί.

«Αυτό για το οποίο επίσης με έχουν ενημερώσει είναι πως θα υπάρχει ειδικό συνεργείο και φωτογράφος για την παρουσία τους εδώ», προσέθεσε ο κ. Αρβανίτης.

Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες ημέρες ξεκινάνε οι επίσημες προβολές της τρίτης συνέχειας της ταινίας.

Πηγή:ekirikas.com