Ολοι Μαζί Μπορούμε: Το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο γέμισε με μουσική και συγκίνηση για τον Αντώνη Βαρδή

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είχε ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Βαρδής!

Πλήθος κόσμου από όλες τις γωνιές της χώρας, ήρθε το βράδυ της Δευτέρας 4ης Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να παρακολουθήσει τη μουσική γιορτή του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή.

ξυξυξυ

Την πρώτη συναυλία μετά τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είχε ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Βαρδής!

κθκθ

Από τη γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ο Αντώνης Βαρδής «ξαναζωντάνεψε» και αφηγήθηκε τη ζωή του, με εικόνες, συνεντεύξεις και τραγούδια. Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν με συγκίνηση μίλησαν για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αντώνη Βαρδή και τη σφραγίδα που έβαλε στην καριέρα τους.

ξτξξτ

Όπως η Χάρις Αλεξίου που ανέβηκε στη σκηνή για να τον τιμήσει και με δάκρυα στα μάτια του απεύθυνε ένα γράμμα με λόγια καρδιάς.
Πάνω από 40 χιλιάδες θεατές απόλαυσαν τη συναυλία  και έζησαν και πολλές και φορτισμένες από συγκίνηση  στιγμές.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ευχαριστεί θερμά, όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της τεράστιας συναυλίας  και όσους, αψηφώντας τον βροχερό ουρανό, ήταν εκεί, παρόντες στο ετήσιο ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο.

ξννφνφ

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα έσοδα  θα διατεθούν για να αγοραστούν ανεπτυγμένα, βραδύκαυστα και πλατύφυλλα δέντρα για τις επόμενες αναδασώσεις και τις επόμενες γενιές.

Για αυτό, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλεί όλους όσους επιθυμούν, να λάβουν μέρος στις δενδροφυτεύσεις του, που θα ξεκινήσουν από τα μέσα Οκτωβρίου, για να φυτευτούν αυτά τα δένδρα.

Πηγή: skai.gr