Θρίλερ με το μακελειό στην Λούτσα: Πλαστές οι πινακίδες στο αυτοκίνητο των έξι θυμάτων – Τι εξετάζουν οι αρχές

Θρίλερ με το μακελειό στην Αρτέμιδα  (πρώην Λούτσα). Έξι άνθρωποι έπεσαν νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς, που συνέβη στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως το απόγευμα της Δευτέρας (11/9).

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, πέντε άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε ένα αυτοκίνητο που φέρει γερμανικές πινακίδες, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου προφανώς στην προσπάθειά του να γλιτώσει, βγήκε έξω από το όχημα. Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες τον «γάζωσαν». Ο άνδρας περπάτησε λίγα μέτρα και έπεσε κάτω αιμόφυρτος. Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πίσω από το αυτοκίνητο. Όλοι φέρουν τραύματα από 9αρι όπλο, ενώ όλες οι πόρτες του οχήματος βρέθηκαν ανοιχτές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο βρίσκονται στελέχη του Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα. Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία, καθώς βρέθηκαν πάνω τους αλβανικές ταυτότητες οι αρχές εξετάζουν κι άλλα σενάρια.

Νεότερες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι οι γερμανικές πινακίδες του οχήματος ήταν πλαστές, κάτι που οδηγεί τις αρχές να ερευνήσουν εάν και τα έγγραφα που είχαν πάνω τους οι έξι άνδρες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή είναι και αυτά πλαστά.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν γνωρίζουν πως ακριβώς έγινε το μακελειό με τους έξι νεκρούς, καθώς δεν υπάρχουν μαρτυρίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έξι άνδρες που βρέθηκαν νεκροί φέρεται να ανήκουν στην ίδια συμμορία και πιθανότατα να τους «γάζωσαν» μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr από τις έως τώρα έρευνες δεν έχει εντοπιστεί κάποιο όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου έχουν βρεθεί περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν βίντεο από κάμερες της περιοχής, προκειμένου να δουν εάν σε αυτά φαίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα έξι άτομα που βρέθηκαν νεκρά, καθώς και κάποιο άλλο ύποπτο ΙΧ ή μοτοσικλέτα που να εμπλέκεται με το μακελειό.

 

Πυροβολισμοί Αρτέμιδα Αρτέμιδα μακελειό
\
Πυροβολισμοί Αρτέμιδα

Πηγή: enikos.gr