H Zaz τον Οκτώβριο για μία συναυλία στην Αθήνα

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, η Zaz κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού εντός και εκτός των συνόρων της πατρίδας της, Γαλλίας. Με το εκπληκτικό single «Je Veux» να ξεχωρίζει, το ομώνυμο ντεμπούτο της που κυκλοφόρησε το 2010, έγινε διπλά διαμαντένιο στη Γαλλία και πλατινένιο σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με το δεύτερο άλμπουμ της «Recto Verso» το 2012.

Χάρη στη δυναμική και τόσο καθαρή φωνή της, στην ευκολία της να περνάει από την jazz στο βαριετέ, και από τη soul στο παραδοσιακό chanson και στην εν γένει καθηλωτική περσόνα της, ήδη η Zaz είχε καθιερωθεί ως ένα μεγάλο όνομα του Γαλλικού τραγουδιού.

Η συνέχεια υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή, με το τρίτο άλμπουμ «I Love Paris» να μπαίνει στο Top 10 σε πολλές χώρες, ενώ το 2015 της έφερε τη μεγαλύτερη επιτυχία της στα singles charts της Γαλλίας με το «Si Jamais J’Oublie» μέσα από το live άλμπουμ «Sur la Route».

Έκτοτε, κάθε νέος δίσκος της είναι γεγονός, όπως επιβεβαιώθηκε το 2018 με το «Effet Miroir» αλλά και το πιο πρόσφατο «Isa» που έφτασε στο Νο 2 της Γαλλίας το 2021.

Η Isabelle Geffroy, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνομο Zaz, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μία δεκαετία, για μια και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Μαζί με την Zaz θα εμφανιστούν οι Cadjo Dilo.

Info

Εισιτήρια:

Αρένα: 35 ευρώ
Καθήμενοι: 40 ευρώ
VIP: 80 ευρώ (περιορισμένες θέσεις)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα www.more.com, τα καταστήματα Public και το υπολοιπο δικτυο του More.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.