Έλληνας γιατρός στις ΗΠΑ τρέχει για την ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο για τα Παιδιά με Καρκίνο στην Ελλάδα

 

Βοστώνη.- Ένας Έλληνας γιατρός στις ΗΠΑ τρέχει για την ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο για τα Παιδιά με Καρκίνο στην ΕΛΛΑΔΑ!

Ειναι, οπως διαβαζουμε στο φέισμπουκ, ο Μιχαλης Σπανός και θα τρεξει στον δρόμο των 21 χλμ SPARTAN στο Βερμόντ στις 16 Σεπτεμβριου,για τον <<Συλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια ΦΛΟΓΑ>>, (www.floga.org.gr), στην Αθηνα.

<<Παρακαλω, γράφει, σκεφτείτε να υποστηρίξετε το τρέξιμό μου αυτό, κάνοντας μια δωρεά στην ΦΛΟΓΑ , εδώ:https://www.floga.org.gr/en/how-to-help/make-a-donation/ ( στην αγγλικη γλωσσα) και https://www.floga.org.gr/thelw-na-boh8hsw/kanw-dwrea/ (στην ελληνικη γλώσσα).

>>Ακόμα και η μικρότερη συνεισφορά μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη διάφορα στην ζωή αυτών των παιδιών .Ελάτε μαζί να κάνουμε μια αλλαγη! Μην ξεχάσετε να δηλώσετε ΄”SPARTAN RACE” ως αιτία της δωρεάς>>, λέει προς το αγγλόφωνο κοινό  που τον ακολουθεί, αλλά και στον καθενα στις ΗΠΑ , στην Ελλαδα και σε ολο τον κοσμο! <<Καθε εμπόδιο που συναντώ στον αγωνα, συμβολίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτα τα γενναια παιδια καθε μερα.Αλλα με την βοήθεια σας δεν χρειαζεται να τις αντιμετωπίζουν μόνα>>.αναφέρει.

Ο γιατρός που ζει και εργάζεται στην Βοστώνη,, ανοίγει ενα παράθυρο, ας κοιτάξουμε εκει εξω! Και με ας βοηθήσουμε, οπως μπορούμε!