Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης 56,65%- Αχτσιόγλου 43,35% στο 75% των ψήφων

Καθαρή νίκη Κασσελάκη δείχνουν τα αποτελέσματα που έχουν καταμετρηθεί έως τώρα – Η Εφη Αχτσιόγλου του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη για τη νίκη του.

Κασσελάκης- Τάιλερ

Καθαρή νίκη Κασσελάκη δείχνουν τα αποτελέσματα που έχουν καταμετρηθεί έως τώρα – Η Εφη Αχτσιόγλου του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη για τη νίκη του

Επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Εφης Αχτσιόγλου δείχνουν τα αποτελέσματα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Στο 75% των ψήφων ο κ.Κασσελάκης λαμβάνει 56,69% και η κυρία Αχτσιόγλου 43,31%.

Η Εφη Αχτσιόγλου

Η κυρία Αχτσιόγλου επικοινώνησε με τον κ.Κασσελάκη για να τον συγχαρεί, ενώ αργότερα μετέβη  στην Κουμουνδούρου και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ολοκληρώθηκε μία κορυφαία διαδικασία. Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς» είπε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στα ΜΜΕ.

«Έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες μάχες που έρχονται. Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο. Ευχαριστώ και τον μικρούλη μου γιο που έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και του υπόσχομαι ότι από αύριο θα πάνε όλα καλύτερα για εμάς» κατέληξε.

Πρώτη έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου, την οποία υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα όσοι βρίσκονταν στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Εκείνη τους ευχαρίστησε κρατώντας ψηλά την γροθιά της.

«Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά» φώναζε το πλήθος κατά τη διάρκεια της άφιξής της, καθώς και «αγώνας, ρήξη, ανατροπή».

Γιορτή στο Επιτελείο Κασσελάκη –

Νίκη με σημαντικό προβάδισμα γιορτάζουν στο επιτελείο Κασσελάκη, για μάχη στήθος με στήθος επιμένουν στο επιτελείο Αχτσιόγλου. Το παιχνίδι θα κριθεί στα αστικά κέντρα, τονίζουν, και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από τη Θεσσαλονίκη.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 21:00 το βράδυ, μετά από παράταση μίας ώρας, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η συμμετοχή κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο ήταν μικρότερη από εκείνη του πρώτου γύρου.

Ειδικότερα, τα τελικά στοιχεία αναφέρουν ότι στις κάλπες προσήλθαν σήμερα 133.261 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ την προηγούμενη Κυριακή είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα.

Η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη

«Υπάρχει ενθουσιασμός. Το πρώτο που έκανα ήταν να του δώσω ένα μεγάλο μητρικό φιλί» δήλωσε στους δημοσιογράφους η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την ανακοίνωση της νίκης του γιού της στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

23:34 Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου

Ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τόσο με τον αποψινό νικητή, Στέφανο Κασσελάκη, όσο και με την Έφη Αχτσιόγλου, ενώ επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι δεν θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου

23:41 Φάμελλος σε Κασσελάκη: Είμαι στη διάθεσή σου να πιάσουμε δουλειά

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως «είμαι στη διάθεσή σου να πιάσουμε δουλειά».

in.gr

Περισσότερα στην αυριανή έκδοση.