Αποθέωση Μανώλη Μητσιά και Νανάς Μπινοπούλου και στην Αστόρια

Νέα Υόρκη.-  Την αποθέωση γνώρισαν και στην Αστόρια ο Μανώλης Μητσιάς, η Νανά Μπινοπούλου και η ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Αχιλλέα Γουάστορ.

Οι δημοφιλείς τραγουδιστές το βράδυ της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου 2023, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου του Παγκυπρίου Συνδέσμου και της ΠΣΕΚΑ, κ. Φίλιπ Κρίστοφερ και παρέστησαν στο ευχαριστήριο δείπνο που παρατέθηκε στο Εστιατόριο “Διονυσος” στην Αστόρια.

Στο δείπνο παρέστησαν όλοι όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της συναυλίας, καθώς επίσης και οι χορηγοί της, οι οποίοι με τις άοκνες προσπάθειες (οι πρώτοι) και με την γενναιοδωρία τους (οι δεύτεροι) κατάφεραν να διοργανώσουν μια μαγευτική συναυλία και να ενισχύσουν οικονομικά το Κέντρο Νεοελληνικών Σπουδών του Κολλεγίου του Κουίνς και το Hellenic American Project, του ιδίου Πανεπιστήμιου.

Ο Φίλιπ Κρίστοφερ, αριστερά και ο Μανώλης Μητσιάς. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο κ. Φίλιπ Κρίστοφερ καλωσόρισε τους δημοφιλείς τραγουδιστές στον φιλόξενο χώρο, όπου για τέσσερις και πλέον δεκαετίες έχουν διοργανώσει άπειρες ερανικές, πολιτικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τον Χρήστο Ρίζο και τον καθηγητή Νίκο Αλεξίου που συνέλαβαν την ιδέα, καθώς επίσης τους εθελοντές και τους δωρητές για την επιτυχή διοργάνωση της συναυλίας «50 Χρόνια Χρυσάφι».

Ο Μανώλης Μητσιάς αντάλλαξε χειραψίες με τους συνδαιτυμόνες και τόνισε ότι εισέρχεται σε ένα οικείο περιβάλλον.

Πήρε το μικρόφωνο και ανταποκρίθηκε και στα αιτήματα του κοινού και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

anamniseis.net