Κουμουνδούρου: Και ο Τελευταίος να Κλείσει την Πόρτα…

O Γιάννης Τσακνάκης, παρακολουθώντας την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του κόμματος, ενημέρωσε άμεσα για την αποχώρησή του

Σημειώνοντας πως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά ο Γιάννης Τσακνάκης, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, κατέγραψε και την πρώτη επίσημη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο.

Έχοντας υποβάλλει ήδη την παραίτησή του από μέλος της Νομαρχιακής την επομένη των εκλογών τις 21ης Μαΐου, ο Γιάννης Τσακνάκης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του κόμματος, ενημέρωσε άμεσα και το ίδιο βράδυ τα όργανα για την αποχώρησή του από αυτό.

«Έστειλα ήδη δήλωση αποχώρησης από το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά και ως αριστερός δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που δε με εκφράζει», σχολίασε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Larissa Press.

«Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο», έκλεισε τη συνομιλία μας ο γνωστός συνδικαλιστής, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις θα υπάρξουν και άλλοι που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε


Κουλογλου

Εστιάζοντας στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως δεν ξέρει την πολιτική πολύ καλά, θα πρέπει να δώσει εξετάσεις

«Αυτό που έγινε δεν διδάσκεται. Θα μας γράψουν στις σχολές της Πολιτικής Επιστήμης σε όλο τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω πως δεν θα ξαναγίνει», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τζουμάκας στον ΣΚΑΪ: Μεταβατικός αρχηγός ο Κασσελάκης, θα δούμε αν αποτελεί μία ακόμη φάρσα

Τζουμάκας

«Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τζουμάκας

«Θα δούμε αν η εκλογή Κασσελάκη αποτελεί μία ακόμη φάρσα στην πολιτική Ιστορία», σχολίασε ο Στέφανος Τζουμάκας, για τη νίκη Κασσελάκη και την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση. Θετικό το ότι τον επέλεξε τόσος κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα με αρχές. Πολλές φορές ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», σημείωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπη «ΣΗΜΕΡΑ».

«Μετα την αποχώρηση του Τσίπρα δημιουργήθηκε μία κρίση ηγεσίας στον χώρο και μία κρίση πολιτικής, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί. Ο Κασσελάκης, δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν, ήρθε από την Αμερική. Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος; Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση», είπε ο κ. Τζουμάκας.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής, θα δούμε όμως αν μπορεί να ηγηθεί. Το ζήτημα του ηγεμόνα είναι να γίνει αποδεκτός. Επειδή τον ψήφισαν 50.000 ανθρωποι σημαίνει κάτι;», συμπλήρωσε.