Η Παμμακεδονική Ένωση καλεί την ομογένεια της Αμερικής στο Μακεδονικό Αντάμωμα

Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής καλεί την ομογένεια στο Μακεδονικό Αντάμωμα, το οποίο θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 21η Οκτωβρίου 2023 στις 7.00 μ.μ., στην Σαραντάκειο Αίθουσα της μεγαλώνυμης κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ (196-10 Northern Blvd, Flushing, N.Y.).

Πρόκειται για πρωτοποριακή για τα δεδομένα της Παμμακεδονικής Ένωσης εκδήλωση, η οποία έχει διττό χαρακτήρα. Ο πρώτος σχετίζεται με το αντάμωμα αυτό καθ’ εαυτό και ο δεύτερος με την οικονομική ενίσχυση των εθνικών, εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών προγραμμάτων της κορυφαίας οργάνωσης των Αποδήμων Μακεδόνων.

Το αντάμωμα αποτελεί συνάμα και την πρώτη μαζική εκδήλωση της νέας ηγεσίας της Παμμακεδονικής Ένωσης που εκλέχτηκε στο πρόσφατο συνέδριο και απαρτίζεται από τους Πάνο Πολιτίδη, Ύπατο Πρόεδρο, Ιορδάνη Αλεξιάδη, Ύπατο Αντιπρόεδρο, Μιχάλη Στρατή, Ύπατο Γραμματέα και Κωσταντίνο Χατζηστεφανίδη, Ύπατο Ταμία.

Το Μακεδονικό Αντάμωμα, όπως αναφέρεται στην σχετικά ανακοίνωση τύπου, είναι πολύ σημαντικό, για την αναζωογόνηση των δεσμών των μελών και για την ένταξη νέων μελών στην Ένωσή μας. «Ενθαρρύνουμε τα μέλη μας να στηρίξουν αυτή την εκδήλωση, να συμμετάσχουν στη γιορτή, να γνωρίσουμε νέους φίλους που θα έρθουν για πρώτη φορά και να ανταμώσουμε όλοι μαζί, μετά από μια πανδημία που μας κράτησε σε απόσταση, σχεδόν, για τρία ολόκληρα χρόνια.

Φυσικά από το Αντάμωμα δεν θα λείπει και η παραδοσιακή μουσική που θα περιλαμβάνει την λαϊκή μουσική της Μακεδονίας, του Πόντου και της ευρύτερης Ελλάδας. Tην παρέα μας θα συνοδεύει και ο βιρτουόζος στο κανονάκι και στο τραγούδι Μάνος Κουτσαγγελίδης, που θα μας ταξιδέψει στην Ελληνική Μακεδονική και Θρακιώτικη Παράδοση.

Επίσης η ορχήστρα αποτελείται από ταλαντούχους μουσικούς, Ειρήνη Τσιάρη (τραγούδι), Δημήτρη Στεφανίδη (ποντιακή λύρα), Νίκος Σπανιώτης (κλαρίνο), Γιάννης Στάικος (μπουζούκι), Σωκράτη Ντοκρίδης (νταούλι) και Μπάμπης Σαμπελίδης (πλήκτρα). Ακολουθεί πλούσιο μενού με φαγητό, κρασιά, γλυκά και καφές.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι,  $100 ανά άτομο (pre-paid) και $120 ανά άτομο (at Door)

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση τραπεζιού οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Λίνα (973) 517-0594 ή την Ελένη (917) 584-9617.