e-ΕΦΚΑ: Αυτή είναι η νέα διοίκηση του Φορέα

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο νέος Διοικητής και Α΄ Υποδιοικητής του e-ΕΦΚΑ. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε και έλαβε σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, την παραίτηση του Διοικητή του e- ΕΦΚΑ, κ. Παναγιώτη Δουφεξή.

«Ο κ. Δουφεξής υπηρέτησε το Κράτος με ευσυνειδησία και πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα στην πρόοδο του ΕΦΚΑ. Στη νέα εποχή της ολοκλήρωσης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ, με απόφαση του Υπουργού, νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Α΄ Υποδιοικητής του e-ΕΦΚΑ, κ. Αλέξανδρος Βαρβέρης. Τη θέση του Υποδιοικητή του e-ΕΦΚΑ αναλαμβάνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Παναγιώτης Κοκκόρης. Ο κ. Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δουφεξή για τις καλές του υπηρεσίες, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στη νέα διοίκηση του e-ΕΦΚΑ», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακά σεμινάρια στην ελεγκτική επιχειρήσεων (Σ.Ο.Λ.). Έχει πλούσιο βιογραφικό.