Ισραήλ: Ελληνίδα μιλά για τα 3 παιδιά της που έχουν επιστρατευτεί

Ισραήλ.-  Για τις δραματικές ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι του Ισραήλ από χθες μίλησε η Τζουλιάνα Ναχμίας, νηπιαγωγός ελληνικής καταγωγής η οποία ζει και εργάζεται τις τελευταίες δεκαετίες οι Ισραηλινοί σε εκπομπή στο MEGA

Η κ. Ναχμίας μίλησε για τη μεγάλη αγωνία που έχει, καθώς τα τρία της παιδιά, στρατιωτικοί, έχουν επιστρατευθεί μετά την εισβολή της Χαμάς.

«Μιλάω ως μάνα, βασικά ως Ισραηλινή πολίτης εδώ και 29 χρόνια. Η αγωνία μου είναι με τα τρία παιδιά μου που είναι επιστρατευμένα από χθες το βράδυ, τα δύο αγόρια και η μια κόρη. Και οι τρεις έχουν πάει στον στρατό. Δεν είναι στην εμπόλεμη ζώνη, δεν μπορώ να πω ακριβώς που βρίσκονται αλλά είναι επιστρατευμένα. Ήταν αιφνιδιασμός από χθες το πρωί στις 06:30 – 07:00 η ώρα. Δυστυχώς από εκείνη τη στιγμή ζούμε έναν εφιάλτη. Εγώ βλέπω μόνο τα νούμερα των νεκρών, των αγνοούμενων και των ομήρων ανεβαίνουν συνεχώς. Δυστυχώς και των στρατιωτικών, έχουν καλυφθεί αρκετές βάσεις από στρατιώτες», ανέφερε η κ. Ναχμίας.

«Εγώ ανησυχώ για τα παιδιά μου και ανησυχώ για όλους τους στρατιώτες που τους έχουν πάρει, τους ομήρους. Είναι πόλεμος. Δεν μπορώ να το περιγράψω με καμία άλλη λέξη», τόνισε, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της.

Πηγή:doryforos-europa.blogspot.com