ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ : Μετά την ηχηρή αποδοκιμασία ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τον πολυδύναμο «εκσυγχρονισμό»

Με αιχμές σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής την εισήγηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη , στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Την επαύριο της ηχηρής αποδοκιμασίας εκ μέρους των πολιτών της αλαζονείας και της αμετροέπειας, που συστηματικά επιδεικνύουν το τελευταίο τετράμηνο ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του, ο κ. Μητσοτάκης ξαναθυμήθηκε τον πολυδύναμο «εκσυγχρονισμό», υπογράμμισε το Γραφείου Τύπου του κόμματος .

Σημείωσε δε ότι «ως τώρα τα «εκσυγχρονιστικά» δείγματα γραφής της κυβέρνησης είναι όντως… εντυπωσιακά:

– Έφτασαν στο σημείο να κάνουν deal με τον κ. Βελόπουλο για να αλώσουν τις ανεξάρτητες αρχές.

-Οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με συνεχείς ανατιμήσεις στα τρόφιμα και είναι απροστάτευτοι απέναντι στην αισχροκέρδεια.

-Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει. Επί μήνες δεν γίνονται χειρουργεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και μόλις χθες ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας έπραξε το αυτονόητο».

Η Χαριλάου Τρικούπη τόνισε ακόμη πως «για την προτροπή του κ. Μητσοτάκη προς τους Υπουργούς «να βουτούν τη γλώσσα στο μυαλό, πριν μιλήσουν», προκαλεί μόνο θυμηδία όταν προεκλογικά παρακολουθούσε -προφανώς με ευαρέσκεια- δημόσιους εκβιασμούς εις βάρος των Θεσσαλών αγροτών και κτηνοτρόφων ότι δεν θα εισπράξουν έγκαιρα τις αποζημιώσεις, αν δεν ψηφίσουν τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Αγοραστό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ