ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Γκατσίνοβιτς για Αστέρα, δύσκολα για Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα λείψει από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε με την εθνική Σερβίας.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για την προσεχή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε σε αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Μαρσέιγ στη Γαλλία την επόμενη Πέμπτη και σε ΠΑΟΚ στος 30 Οκτωβρίου.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε θεραπεία για το μυικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την επόμενη εβδομάδα η κατάστασή του θα αξιολογείται διαρκώς.

Σημειώνεται ότι ο Γκατσίνοβιτς θα απουσιάσει από τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής κόντρα στην Κηφισιά, όταν θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω τριών καρτών.

Στα υπόλοιπα ζητήματα του Αλμέιδα, ο Λιβάι Γκαρσία συνέχισε τη θεραπεία του και ο Ροντόλφο Πισάρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Οι Ορμπελίν Πινέδα και Αλεξάντερ Κάλενς δεν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, αφού αναμένονται το απόγευμα στην Αθήνα, ύστερα από τις υπερατλαντικές υποχρεώσεις των χωρών τους.