Ολυμπιακός: Η εκδοχή του 4-3-3 για τη Γουέστ Χαμ και η βασική προσέγγιση του Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του μία πιο ενισχυμένη διάταξη στο κέντρο της ομάδας του για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ολοκλήρωσε μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού την προετοιμασία της ομάδας για τον δύσκολο αγώνα με τη Γουέστ Χαμ την Πέμπτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θα παίξουν για ακόμα μία φορά σε γεμάτο φαληρικό γήπεδο, καθότι έχει ήδη ανακοινωθεί sold out.

Υπάρχουν ήδη γνωστά αγωνιστικά προβλήματα του τεχνικού επιτελείου των Πειραιωτών. Είναι ο Φρέιρε που παραμένει εκτός, ο Ιμπόρα που εκτός απροόπτου θα τεθεί off και ο τιμωρημένος Ντόι μετά την αποβολή του στον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα στο 2-2 στη Σερβία.

Σχετικά με την 11άδα υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα 4-3-3 με Εσε (από τη στιγμή θα είναι στο 100%), Αλεξανδρόπουλο και Μαντί Καμαρά.

Αναφορικά με την εκτίμηση για τους 11 του Μαρτίνεθ ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η άμυνα θα απαρτίζεται από τους Ρέτσο και Πορόζο στο κέντρο της άμυνας και στα δύο άκρα ο Ορτέγα ή ο Κίνι αριστερά και ο Ροντινέι δεξιά. Κέντρο με Εσε, Αλεξανδρόπουλο και Μαντί Καμαρά και τριάδα μπροστά με Φορτούνη, Ποντένσε ή Μασούρα και Ελ Καμπί.

Υποψηφιότητα για μπροστά έχουν και παίκτες όπως ο Μπιελ. Όπως επίσης υπάρχει και η εκδοχή του 4-2-3-1 ή του 4-4-1-1. Που είναι η βασική προσέγγιση του τεχνικού staff. Σε αυτήν τη διάταξη θα έχουμε τα εξής πρόσωπα: Πασχαλάκης, Ορτέγα ή Κίνι, Ρέτσος, Πορόζο και Ροντινέι – Εσε και Μαντί Καμαρά – Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας – Ελ Καμπί.

Θυμίζουμε τη λίστα της Ευρώπης για τον Ολυμπιακό

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης και Αθανάσιος Παπαδούδης.

Αμυντικοί: Θανάσης Ανδρούτσος, Νίκολας Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Φρανσίσκο Ορτέγα, Τζάκσον Πορόζο, Ομάρ Ρίτσαρντς, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Παναγιώτης Ρέτσος, Απόστολος Αποστολόπουλος και Ανδρέας Ντόι.

Μέσοι: Μαντί Καμαρά, Βιθέντε Ιμπόρα, Γκουστάβο Σκάρπα, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ζοάο Καρβάλιο, Σαντιάγκο Έσε, Κώστας Φορτούνης, Χρήστος Λιάτσος, Αναστάσιος Σαπουντζής και Όλα Σολμπάκεν.

Επιθετικοί: Αγιούμπ Ελ Καμπί, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλγκασίμ Μπα, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Πεπ Μπιελ, Αναστάσιος Τσέλιος, Γιάννης Καρακούτης, Ντάνιελ Ποντένσε και Στέφαν Γιόβετιτς.

Πηγή:gazzetta.gr