Με το βραβείο «Kastellorizian Young Achiever of the Year» τιμήθηκε η Ελληνοαυστραλή Rebecca Mangos

Η Ελληνοαυστραλή Rebecca Mangos ανακηρύχθηκε νικήτρια του βραβείου «Kastellorizian Young Achiever of the Year» από το Καστελλοριζιανό Συμβούλιο της Αυστραλίας, το οποίο αναγνώρισε τα εξαιρετικά επιτεύγματά της στον τομέα της.

Η Mangos είναι δικηγόρος που εργάζεται στον όμιλο διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και επενδυτικών κεφαλαίων στο Σίδνεϊ. Η επαγγελματική της εμπειρία είναι κυρίως στα χρηματοοικονομικά, εστιάζοντας στη διαχείριση κεφαλαίων, στην εταιρική συμβουλευτική, στη διακυβέρνηση και σε ζητήματα ρυθμιστικής αρχής.

Η Rebecca Mangos έχει παράσχει πολύτιμη βοήθεια στους πελάτες, όσο αφορά στην εξοικείωσή τους με τις επιμέρους λεπτομέρειες της εταιρικής διακυβέρνησης και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Πέρα από την παροχή συμβουλών για ρυθμιστικές αλλαγές, προσφέρει επιπλέον καθοδήγηση και προετοιμάζει το έντυπο υλικό και το υλικό μάρκετιγκ.

Πριν ενταχθεί στην K&L Gates, η Rebecca Mangos εργάστηκε ως δικηγόρος στην ομάδα συμβούλων σε μια εταιρεία διαχείρισης επιχειρήσεων με γραφεία στο Σίδνεϊ. Απέκτησε τα πτυχία BA και LLB από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϊ (University of Technology of Sydney), όπου ακολούθησε επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Άσκηση Νομικού Επαγγέλματος (Legal Practice).

Η Rebecca Mangos έλαβε το βραβείο της στο Εθνικό Συνέδριο, που έγινε στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας.

Πηγή: Νέος Κόσμος