Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τον ημιτελικό της Βιέννης κόντρα στον Μεντβέντεφ

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) αντιμετωπίζει τον Ντανίλ Μεντβέντεβ στα ημιτελικά του Erste Bank Open της Βιέννης. Πού θα δείτε τη μάχη του Έλληνα τενίστα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) θα μονομαχήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10) στον ημιτελικό του Erste Bank Open της Βιέννης κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεβ (Νο3) για το εισιτήριο που θα τον στείλει στον τελικό του τουρνουά.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 στο κεντρικό court του Erste Bank Open και θα είναι ο πρώτος ημιτελικός. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE Sport 6 και από το Match Center του SPORT24.

Ο Μεντβέντεφ διεκδικεί τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του στη Βιέννη, αφού είναι ο υπερασπιστής του τίτλου, ενώ ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί στον 2o διαδοχικό ημιτελικό του, καθώς ήταν ημιφιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στην Αμβέρσα.

Αυτή θα είναι η 13η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Μεντβέντεφ να προηγείται με 8-4 στις νίκες. Η τελευταία τους και μοναδική φετινή αναμέτρηση, ήταν στα ημιτελικά της Ρώμης τον περασμένο Μάιο, όπου ο Ρώσος είχε πάρει τη νίκη με 7-5, 7-5.