Ολα τα «Φιλαράκια» ήταν εκεί

Στο κοιμητήριο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς

Το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα, ξημερώματα στην Ελλάδα) κηδεύτηκε ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.

Οπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν σχετικές εικόνες από την τελετή, οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν στο κοιμητήριο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλυγουντ, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Ο ιστότοπος TMZ και η ηλεκτρονική έκδοση Page Six της εφημερίδας New York Post δημοσίευσαν φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, όπου διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία.

Μεταξύ αυτών, ο πατέρας του, Τζον Μπένετ Πέρι, η μητέρα του, Σούζαν Πέρι κι ο πατριός του, Κηθ Μόρισσον αλλά και οι συμπρωταγωνιστές του στην περίφημη σειρά.

Οι άνδρες ασφαλείας της Τζένιφερ Ανιστον την συνόδευσαν από την οικία της στο κοιμητήριο, ενώ εκεί ήταν επίσης η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου κι ο Ματ ΛεΜπλάνκ ντυμένοι στα μαύρα. Είναι η πρώτη φορά που βρέθηκαν όλοι μαζί μετά την απώλεια του Πέρι.

Η Τζένιφερ Ανιστον ήταν από τα πρώτα μέλη του καστ που κατέφθασαν στην κηδεία, ενώ μια πηγή ανέφερε στην Daily Mail: “Εμεινε με τον εαυτό της (καθ′ όλη τη διάρκεια της τελετής). Αυτή ήταν μια κηδεία με ανθρώπους υψηλού προφίλ».

Φως στα αίτια του θανάτου του 54χρονου ηθοποιού αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Με πληροφορίες από: TMZ, Page Six, Daily Mail, huffpoost.gr