Ολονύχτιοι βομβαρδισμοί στη Γάζα – Ακήρυχτος πόλεμος και στη Δυτική Όχθη

Γάζα.- Δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν μετά τους ολονύχτιους βομβαρδισμούς στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπάλια στη βόρεια Γάζα, που συνεχίζει να αποτελεί καθημερινό στόχο του Ισραήλ, και στη Σάμπρα στα δυτικά.

Την ίδια ώρα ακήρυχτος πόλεμος υπάρχει στη Δυτική Όχθη με τους νεκρούς να είναι περίπου 160 από τις 7 Οκτωβρίου, ενώ συνεχίζονται οι ισραηλινές επιδρομές και οι συλλήψεις.

Τουλάχιστον 10.569 είναι οι νεκροί στη Γάζα

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι περπατούν χιλιόμετρα για να αποφύγουν τους αδιάκριτους βομβαρδισμούς στον βορρά, ωστόσο συνεχείς επιθέσεις γίνονται και στον νότο, με τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να τονίζουν ότι πουθενά δεν υπάρχει ασφάλεια.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αρνήθηκε ξανά την προοπτική μιας κατάπαυσης του πυρός χωρίς την απελευθέρωση των ομήρων.

06:39 Άλλοι δύο Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί στη Γάζα

Σύμφωνα με τις IDF, άλλοι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν μετά από μάχες με τη Χαμάς στη Γάζα.

06:33 Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ στη Συρία

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι – νεότερες αναφορές κάνουν λόγο για 12 – που συνδέονταν με οργανώσεις υποστηριζόμενες από το Ιράν σκοτώθηκαν σήμερα σε αμερικανικό αεροπορικό βομβαρδισμό στην Ντέιρ Εζόρ, στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

06:25 Το αιματοκύλισμα στη Γάζα συνεχίζεται

Καλημέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε και σήμερα τις εξελίξεις στη Γάζα, το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη όπου το αιματοκύλισμα συνεχίζεται.

Πηγή:in.gr