Η βαθμολογία της Super League μετά την 11η αγωνιστική

Τέσσερα παιχνίδια, με το Big-4 να αγωνίζεται σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Τρίπολη περιελάμβανε το δεύτερο «πιάτο» της 11ης αγωνιστικής της Superleague, με τη βαθμολογία στην κορυφή του πρωταθλήματος να παραμένει αναλλοίωτη, καθώς κανείς τους δεν έχασε βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας «πέρασε» από την Κηφισιά με 0-1, με τον Μαντσίνι να δίνει τη λύση στο «τριφύλλι» κρατώντας την ομάδα του στο +4 στην κορυφή της Superleague.

Αυτή την αγωνιστική κέρδισαν και οι πέντε μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου

Λίγο νωρίτερα ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη, που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε δύο γκολ, πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας με 2-0 για να παραμείνει στο -4 από την κορυφή.

Η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο βράδυ με τη Λαμία στην «OPAP Arena», καθώς με τους φορ της να βρίσκουν ξανά επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, πήρε τη νίκη με 3-0.

Ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Παναιτωλικό, ήδη από το πρώτο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη με 2-1 και διατηρείται στο -5 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης πήρε σπουδαίο διπλό στο Βόλο με 2-0, ενώ τα παιχνίδια Ατρόμητος – Πανσερραϊκός και ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1.

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1
Ατρόμητος – Πανσερραϊκός: 1-1
Βόλος – Άρης: 0-2
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: 2-1
ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία: 3-0
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: 0-2
Κηφισιά – Παναθηναϊκός: 0-1

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων:

Πηγή: in.gr