Μόντρεαλ: Αριστεία & Επιβράβευση – Προκήρυξη Υποτροφιών 2023

Το Ελληνικό Ίδρυμα Υποτροφιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πρόκειται να απονείμει έως και δεκαπέντε (15) υποτροφίες εκ των οποίων οι δεκατέσσερεις (14) υποτροφίες, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές-φοιτήτριες Ελληνικής καταγωγής και μία (1) σε φοιτητή-φοιτήτρια Ελληνικών Σπουδών (Ελληνικής γλώσσας, Ιστορίας, ή Ελληνικού Πολιτισμού) ανεξαρτήτου καταγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι κάτωθι δεκαπέντε (15) υποτροφίες είναι των CND 2,000 δολαρίων η καθεμία:

  1. Sona Lakhoyan Olivier, Βουλευτής Chomedey Laval
  2. Οικογένεια Λαζάρου Καλλιπολίτη
  3. Ίδρυμα Βασιλείου Τσιώλη 
  4. Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος του Κεμπέκ Ι
  5. Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος του Κεμπέκ ΙΙ / Για ειδικευόμενο γιατρό
  6. Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος του Κεμπέκ IΙΙ
  7. Ελληνική Κοινότης Μείζονος Μόντρεάλ
  8. Οικογένεια Sam and Mary Charalambakis
  9. Οικογένεια Κωνσταντίνας Ν. Φραγκούλη
  10. Pink in the City – Οικογένεια Βουρτζούμη
  11. Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Σωκράτης
  12. Μονιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στο Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO)
  13. Οικογένεια Πάρη Αρνόπουλου 
  14. Εις μνήμην των αειμνήστων Ελένης Παλαιοκώστα-Sayig
  15. Οικογένεια Νικολάου Αμπατζόγλου 

Σημείωση 1: Με εξαίρεση τις τρεις Υποτροφίες Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας που αφιερώνονται μόνο σε φοιτητές που σπουδάζουν στο Ιατρικό Τμήμα, οι υποτροφίες που αναφέρονται είναι ανοικτές σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό πεδίο σπουδών από τον φοιτητή.

Σημείωση 2: Σε αυτό το χρονικό σημείο, οι υποψήφιοι φοιτητές δεν επιλέγουν τις υποτροφίες που επιθυμούν να λάβουν όταν υποβάλλουν αίτηση για υποτροφία. Μόλις οι αιτήσεις υποβληθούν στην Ακαδημαϊκή Επιτροπή για επανεξέταση, μία από τις ευθύνες τους είναι να τοποθετήσουν τον κατάλληλο δικαιούχο υποτροφίας με μία από τις υποτροφίες που αναφέρονται.

Σημείωση 3: Οι νικητές κάθε υποτροφίας θα αποφασιστούν κάποια στιγμή από τις αρχές Ιανουαρίου 2024. Οι προσκλήσεις σε αυτή την εκδήλωση θα σταλούν στα μέσα του τέλους Ιανουαρίου 2024.

Διαφημίσεις

Πώς Εφαρμόζετε

Για τους υποψήφιους που θα ήθελαν να υποβάλουν αίτηση, παρακαλούμε να κατεβάσετε (DOWNLOAD) και αποθηκευσετε (SAVE) την φόρμα PDF στο υπολογιστή σας (PC ή MAC) και στη συνέχεια ακολουθείστε τις οδηγίες που θα σας δοθούν προσεκτικά. Ημερομηνια υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 1 Δεκεμβρίου 2023.

HSF Registration Form for 2023-2024; (.pdf)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σημειώστε ότι πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα μέ Adobe Acrobat Reader. ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ WEB-BROWSER Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Το Adobe Acrobat Reader μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν απο την διεύθυνση: get.adobe.com

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την απευθείας σύνδεση (Online application) αίτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Ίδρυμα μέσω e-mail, στη διεύθυνση:scholarships@hellenicscholarships.org.

Πηγή:thenewhellenictimes.com