Αναγνώριση των προσπαθειών των μαθητών του Oakleigh Grammar για μάθηση

Την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, το Oakleigh Grammar παρουσίασε την πολύ ιδιαίτερη βραδιά των βραβείων 40ής επετείου στην αίθουσα Robert Blackwood του Πανεπιστημίου του Monash, σηματοδοτώντας την τελευταία εορταστική εκδήλωση αυτού του έτους για ολόκληρο το σχολείο.

Οι τυμπανιστές του Oakleigh Grammar ηγήθηκαν της πομπής που άνοιξε τη βραδιά στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές, το προσωπικό, η σχολική επιτροπή, οι επίσημοι προσκεκλημένοι και οι οικογένειες.

Το Δημοτικό Σχολείο και οι Βυζαντινές Χορωδίες ξεκίνησαν τις επίσημες εργασίες με τους Εθνικούς Ύμνους της Αυστραλίας και της Ελλάδας, τους οποίους ακολούθησε Παράκληση από τον Σεβασμιώτατο π. Σταύρο Κακαβά. Η Βυζαντινή Χορωδία ολοκλήρωσε την ενότητα με το τροπάριο των Αγίων Αναργύρων και άλλους ύμνους.

Γνωστός για το πάθος του για το Σχολείο και την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα, ο Πρόεδρος του Oakleigh Grammar, Chris Damatopoulos έκανε μια συγκινητική ομιλία, ευχαριστώντας την κοινότητα και τους μαθητές για την επιτυχημένη χρονιά.

Η βραδιά περιελάμβανε επίσης Ελληνικό Χορό από μαθητές του Γυμνασίου, ομιλίες από τους Διευθυντές των Σχολείων – το τελευταίο επίσημο σχολικό τους καθήκον και μια θεατρική παράσταση από μαθητές της Ε’ τάξης.

Ο Διευθυντής Mark Robertson, μίλησε για το θέμα του Σχολείου για την παρούσα χρονιά, «make a positive impact» (κάνε έναν θετικό αντίκτυπο), αναφέροντας λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους οι μαθητές και το προσωπικό ενστερνίστηκαν ολόψυχα και υλοποίησαν το θέμα. Ανακεφαλαίωσε πολλά από τα σημαντικότερα σημεία της επετειακής χρονιάς του Σχολείου και επαίνεσε το προσωπικό και τους μαθητές, συμπληρώνοντας ότι «οι μαθητές του Oakleigh Grammar με εμπνέουν καθημερινά».

Ο κύριος σκοπός της βραδιάς ήταν να αναγνωριστούν οι προσπάθειες των μαθητών του Oakleigh Grammar. Πάνω από 100 βραβεία απονεμήθηκαν σε άξιους μαθητές, εν όψει της ανακοίνωσης των ηγετών μαθητών 2024.

Το Oakleigh Grammar ευχαριστεί τους χορηγούς των βραβείων: την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Oakleigh & District, την Hon Clare O’Neil MP, Federal Member for Hotham, τον αξιότιμο βουλευτή Steven Dimopoulos, State Member for Oakleigh, τον Ross Alatsas, Γενικό Διευθυντή της Greek Media Group, Arrowsmith Program, Australian Defence Force, Bank of Sydney, Campion Education, Centorrino Technologies, TSSM VCE Excellence, Franklin Covey, Peter Dickinson, Dobson Uniforms, Russell Kennedy Lawyers, Lazogas Real Estate, Morea Architects, Stephanie Moutafis, Nafsika Stamoulis Foundation, Shelley Parkes και George Theodore.

Υπενθυμίζουμε ότι το Oakleigh Grammar προσφέρει αριστεία στη συνεργατική μάθηση από το ELC έως το 12ο έτος. Όντας αφοσιωμένο στην οικοδόμηση ανθεκτικών δια βίου μαθητών και υπεύθυνων παγκόσμιων πολιτών, ενδυναμώνοντας τη σκέψη των νέων και θέτοντας τους μαθητές στο επίκεντρο των ενεργειών του, διασφαλίζει ότι κάθε παιδί γαλουχείται και φροντίζεται σε προσωπικό επίπεδο, από εξαιρετικούς παιδαγωγούς, που είναι αφοσιωμένοι στους μαθητές τους και στο επάγγελμά τους. Βασισμένο στις Ορθόδοξες Χριστιανικές αξίες και τις ελληνικές παραδόσεις, το Oakleigh Grammar μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον όπου γιορτάζεται η όρεξη για ζωή και ενθαρρύνεται η ιδιότητα του καλού πολίτη και η ακαδημαϊκή υποτροφία.