Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: Ξέσπασε και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση

Ο Παναιτωλικός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη φετινή σεζόν και επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κηφισιάς – Με αυτή τη νίκη ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Τη δεύτερη του νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στη Super League, καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 3-0 στο Αγρίνιο για την αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αυτό του τρίποντο η ομάδα του Πετράκη «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση και πλέον έχει 9 βαθμούς στην 12η θέση, μία πάνω από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Πολύτιμη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αναγνωστόπουλος, χρειάστηκε να αποκρούσει αρκετές προσπάθειες κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κατάφερε να αποφύγει το 1-0 από το σημείο του πέναλτι.

Ο Χουάνπι ανατράπηκε από τον Λαντρ μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να έχει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα. Ο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και παρ’ όλα αυτά ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ. Αρχικά με τη κεφαλιά του Φρεντ Ντουάρτε στο 61′ μετά από σέντρα του Τορεχόν και στο 79′ με τον Μπρούνο Ντουάρτε.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86′ Στάγιτς), Λιάβας (86′ Μαυρίας), Χουάνπι (83′ Ξενιτίδης), Πέρεζ (58′ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σίλβα (82′ Ντίας), Φρ. Ντουάρτε

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (35′ Αντούνες), Γκόμπελιτς (69′ Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (56′ Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46′ Ίλιεφ), Τετέι, Μπιφουμά (69′ Αντερέγκεν)