Μεγάλη συμμετοχή των νέων στο δείπνο του Ευαγγελισμού στο Μανχάταν

Νέα Υόρκη.- Μεγάλη ήταν συμμετοχή στο 19η ετήσιο δείπνο της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μανχάταν με την επωνυμία «19th Annual Stewardship and Mistletoe Gala» που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 2 Δεκεμβρίου 2023 στο φημισμένο Harvard Club στην καρδιά του Μανχάταν. Ήταν μια από τις ελάχιστες φορές – αν όχι η πρώτη – που η οργανωτική επιτροπή μερικές μέρες πριν το γεγονός ανακοίνωσε ότι το δείπνο για τους ενήλικες – μέλη της κοινότητας ήταν sold out και ότι για το δείπνο με τους νέους επαγγελματίες υπήρχε λίστα αναμονής.

Η οργανωτική επιτροπή και ο ιερατικός προϊστάμενος της ιστορικής κοινότητας του Μανχάταν, π. Σωτήριος Μιχαλάτος ανέφεραν ότι ο συνολικός αριθμός των παρισταμένων άγγιξε τους 750.

Από αριστερά Μιχάλης Λατουσάκης Φίλιππος Μεζίτης Βασίλης Μεζίτης Νικόλαος Ευαγόρα Όλγα Λατουσάκη Τατιάνα Μεζίτη Αθανασία Μεζίτη πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος και Χριστόφορος Ευαγόρα. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Σπύρου Μεζίτη.

Στην εκδήλωση παρέστη ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος και ιερείς από άλλες περιοχές της Μητροπολιτικής Περιοχής της Νέας Υόρκης.

Οι ομογενείς απόλαυσαν ένα πλουσιοπάροχο δείπνο και ξεφάντωσαν με την ορχήστρα Dean Vali και τον DJ Bobby Karounos.

Εξ άλλου τα στιγμιότυπα που ανήρτησε η κοινότητα στην ιστοσελίδα και στον λογαριασμό της στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής εκδήλωσης έρχονται να επιβεβαιώσουν την πρωτοφανή συμμετοχή.

Από αριστερά διακρίνονται ο πρόεδρος της Γεώργιος Κώστας με την σύζυγό του Ζωή Φουντωτού, η πρεσβυτέρα Αικατερίνη Μιχαλάτου και ο π. Σωτήριος Μιχαλάτος. Φωτογραφία: Yianni Malevitis Photography.

Φωτογραφία: Yianni Malevitis Photography.
Φωτογραφία: Yianni Malevitis Photography.
Φωτογραφία: Yianni Malevitis Photography.
Φωτογραφία: Yianni Malevitis Photography.
Φωτογραφία: Yianni Malevitis Photography.Πηγή:anamniseis.net