Ρέντης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός – Χωρίς πνοή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Tου έγιναν ενέσεις αδρεναλίνης και ΚΑΡΠΑ

Ενδεικτικό της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αποτελεί το γεγονός πως του έγιναν ενέσεις αδρεναλίνης και ΚΑΡΠΑ προκειμένου να επανέλθει.

Άπνοος και με μηδενική πίεση, μεταφέρθηκε στο Κρατικό της Νίκαιας ο άτυχος άνδρας των ΜΑΤ που δέχτηκε επίθεση με φωτοβολίδα από αγνώστους έξω από το κλειστό γήπεδο του βόλει του Ολυμπιακού.

Ενδεικτικό της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αποτελεί το γεγονός πως του έγιναν ενέσεις αδρεναλίνης και ΚΑΡΠΑ προκειμένου να επανέλθει. Ο άτυχος αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος στο «Γενικό Κρατικό Νικαίας».

Υπενθυμίζεται ότι ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στο μηρό του αστυνομικού, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση δόθηκε εντολή σε όλες τις διμοιρίες των ΜΑΤ, να μεταβούν στου Ρέντη και να προχωρήσουν σε προσαγωγές.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το γήπεδο και προχώρησαν σε 424 προσαγωγές ατόμων που μεταφέρθηκαν στο αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση κατά του αστυνομικού, έγινε κατά την διάρκεια αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναικός το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή:newpost.gr