Ελληνικής καταγωγής η νέα υπουργός Πολυπολιτισμού του Κουίνσλαντ

Η πρώην πρωθυπουργός του Κουίνσλαντ, Annastacia Palaszczuk με τον ανταποκριτή της SBS στο Κουίνσλαντ, κ. Λεωνίδα Ναούμη και την κόρη του βουλευτή και τώρα και υπουργό Charis Mullen. Φώτο: Supplied

Πρόκειται για την Charis Mullen (Ναούμη), κόρη του γνωστού παράγοντα της ομογένειας Λεωνίδα Ναούμη

H ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Εργατικού κόμματος του Κουίνσλαντ, Charis Mullen, αναλαμβάνει υπουργείο στην  κυβέρνηση του νέου πρωθυπουργού της Πολιτείας, Steven Miles.

Ο κ. Miles εξελέγη και επίσημα στην ηγεσία του κόμματος την Παρασκευή και μάλιστα χωρίς αντίπαλο, μετά την απόφαση της Annastacia Palaszczuk να παραιτηθεί.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Miles έκανε γνωστό ότι θα προβεί σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του  και θα συμπεριλάβει πέντε νέα  πρόσωπα.

Αυτά είναι τα εξής: Nikki Boyd, Bart Mellish, Lance McCallum, Michael Healy και Charis Mullen.

Η τελευταία είναι ελληνικής καταγωγής. \

Πατέρας της είναι ο Λεωνίδας Ναούμης, γνωστός παράγοντας  της ομογένειας στο Μπρίσμπαν με πλούσια δράση στην Ελληνική Κοινότητα και την ΑΧΕΠΑ ενώ είναι και ο ανταποκριτής του Ελληνικού Προγράμματος της SBS στο Κουϊνσλαντ.

Μάλιστα κατά καιρούς έγραφε και στον «Νέο Κόσμο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νέου Κόσμου», η κα Mullen (Ναούμη) θα αναλάβει το υπουργείο Πολυπολιτισμού του Κουινσλαντ, κάτι που η ίδια ήθελε.