Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Τόλης Σκουλαριώτης: Τον βρήκαν νεκρό σπίτι του

Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

    Στη θλίψη βύθισε όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του η είδηση ότι ο Τόλης Σκουλαριώτης έφυγε από τη ζωή. Ο σχεδιαστής μόδας είχε συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα του χώρου.

    Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το απόγευμα του Σαββάτου (16.12.2023). Ο Ηλίας Γκιώνης, η Στέλλα Γεωργιάδου και η Τραϊανα Ανανία ήταν μερικοί απ’ όσους αποχαιρέτισαν με θλίψη τον γνωστό σχεδιαστή μόδας.

    «Ένας ακόμα υπέροχος άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας. Θα θυμάμαι πάντα τον Τόλη Σκουλαριώτη με αγάπη που είχε πάντα να δώσει, με την τρέλα του για την μόδα, με τα ξενύχτια μας και την ίδια τρέλα για καλό φαγητό. Βλέπουμε τους φίλους μας να φεύγουν και το μαθαίνουμε από τα σοσιαλ μίντια. Αγαπημένο πλάσμα Τόλη μου στο φως, όπως πάντα στο φως», έγραψε ο ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης.

    Η Στέλλα Γεωργιάδου, από την πλευρά της, ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία. «Τολίνο μου! Έφυγες νωρίς! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

     

    Η Τραϊάνα Ανανία ανέβασε επίσης μια κοινή τους φωτογραφία κι έγραψε: «Τολάρα, ξωτικό, αφήνεις κενό».

     

    Πληροφορίες του Lifo.gr, αναφέρουν ότι ο σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε από την καρδιά του ενώ τις τελευταίες δύο μέρες οι δικοί του δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία άνοιξε το σπίτι και τον εντόπισε νεκρό.

    Πηγή: newsit.gr